«Dūru brāļu ordenis» aicina

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No video

7. martā Ragaciema zvejnieku krogā «Ritenis» vaigu vaigā tikās drosmīgi vīri, kas nevēlas sevī un savā ikdienā ielaist tumsu, bet cīnīties un uzvarēt. Pārvarēt sevi un stāties pretī, iespējams, lielākajam izaicinājumam savā līdzšinējā dzīvē. Leģenda rodas...

«Dūru brāļu ordenis»

Cīņas speciāli tam paredzētā norobežotā laukumā - ringā, ievērojot klasiskā boksa noteikumus un izmantojot aizsardzībai obligāti nepieciešamo aizsarg ekipējumu, boksam paredzētus cimdus, galvas aizsargķiveri, zem jostas aizsargu.

Dalībnieki ir jebkuras konfesijas, nodarbošanās un specialitātes pārstāvji, kas sasnieguši 18 gadu vecumu un kuriem nav boksa sacensību pieredzes cīnoties ringā. Cienot un godājot pretinieku katrs cīnās ievērojot noteikumus un cenšoties sevi parādīt no vīrišķīgākās puses. Katrā vīrieti jau no senām dienām iekšā sēž sacensties un uzvarēt gribētājs. Senos laikos vīrieši goda aizskaršanu risināja dueļos ar zobeniem, vēlāk ar pistolēm un citādām sacenšanās metodēm, kurās kāds no dalībniekiem cieta zaudējumu un bija spiests atzīt otra pārākumu, protams, ja vēl maz spēja dvest kādu vārdu.

Mūsdienās lietu kārtība ir sarežģīta līdz nesaprašanai, cilvēki slēpj savas vājības aiz dokumentu mūriem. Sadzīvē izdzīvo viltīgākais un zaglīgākais, par to kas ir gods un savstarpēja cieņa mēs varam vien lasīt pagājušā gadsimta romānos. Cilvēki ik uz soļa slāpē sevī savu patiesumu, baidoties tikt tiesāti un nonievāti par centieniem neiekļauties sabiedriskajā kolektīvā. Zemapziņā viss krājas, cilvēki izdara noziegumus, paši kaitē savai veselībai, nododas azartspēļu valdzinājumam, izdara visneiedomājamākās muļķības, nemanot protestē pret pastāvošo sistēmu. Dusmas un naids, aizvainojums un aizkaitinājums mūs ikdienā caurstrāvo neskaitāmas reizes, risināt problēmas civilizētā, demokrātiskā iekārtā nav pieņemts ar ieroču vai dūru palīdzību un tā tam būs būt. Lai iekārta pastāvētu un veiksmīgi organizētos ir vajadzīgi likumi un to ievērošana.

«Dūru brāļu ordenis», - tika izveidots apzinoties esošo situāciju sabiedrībā, apvienojot līdzīgi domājošos «dzīves gladiatorus» vienkopus, radot tiem iespēju cīnīties par iekšējo brīvību, gandarījumu un mieru sevī. Vīrietis, kas radis sev iekšēju harmoniju ir labāks vīrs savai sievai, gādīgāks tēvs savai ģimenei un vērtīgāks pilsonis savai tautai! Turpinājums sekos…

www.kinokino.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu