Adventes dāvanu tirdziņu Līgatnes dabas takās

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Gaujas nacionālā parka fonds informē, ka sadarbībā ar Gaujas NP administrāciju Līgatnes dabas takās 5.decembrī tiks rīkots Adventes dāvanu tirdziņš. Jaukā tradīcija Ziemassvētku gaidīšanas laikā iedibināta jau kopš 2003.gada, portālam «Apollo» stāsta Jolanta Skrastiņa, Gaujas nacionālā parka administrācijas pārstāve.

Adventes tirdziņa norises vieta ir Līgatnes dabas taku stāvlaukums, blakus Apmeklētāju centram.

Aicinām izbaudīt pirmssvētku noskaņas, izstaigājot dabas takas, jo Līgatnes mežos ir interesanti arī ziemā. Taciņas tiek koptas, dabas māte parūpējusies par zvēru kuplajiem kažokiem un ziemas rotā pazīstamās ainavas un Gaujas krasti izskatīsies pavisam citādāk, kā vasarā.

Adventes dāvanu tirdziņš Līgatnes dabas takās darbosies no plkst. 12.00 līdz 16.00. Apmeklētāji varēs iegādāties vietējo amatnieku darinājumus, zemnieku izaudzēto, mazas dāvaniņas draugiem un radiem. Varēs sildīties pie ugunskura un "Pankūku namiņā" nobaudīt Ziemassvētkiem raksturīgus ēdienus.

Adventes dāvanu tirdziņa atklāšanā aicinām iesaistīties arī apmeklētājus, dziedot Ziemassvētku dziesmas un kopīgi pušķojot svētku egli. Aicinām ņemt līdzi pašu gatavotus rotājumus no dabas materiāliem.

Tirdziņa apmeklējums visiem bez maksas!

Tiem, kas vēlas tirgoties vai piedāvāt savus ražojumus tirdziņam, lūdzu pieteikties pie Jolantas Skrastiņas, zvanot uz mobilā tālruņa numuru 26138800.

Tiksimies Līgatnes dabas takās!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu