Maskavā iesaldēs Latvijas iluzionistu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 9. līdz 11. februārim starptautiski atzītais Latvijas iluzionists Genādijs Paļčevskis, kas ārpus Latvijas publikai pazīstams zem pseidonīma Mr. FIX, kopā ar degvīna ražotāju «Bulbash» plāno uzstādīt jaunu Latvijas un Krievijas rekordu - ilgāko cilvēka atrašanos ledus konteinerā.

www.bulbash.com

Cilvēkam, kas ir «ieslēgts ledū», ir pieļaujama šķidruma, to skaitā arī barojoša, uzņemšana. Iluzionists tāpat varēs dot zīmes un norādes, bet ar to sazināšanās ar iekšējiem novērotājiem būs ierobežota. Īpašs risks eksperimenta dalībniekam ir iespējamā pārsalšana un dziļā miega stāvokļa iestāšanās. Papildus drošībai blakus ledus konteineram nepārtrauktu dežurēs asistenti.

Projekta, kurš guvis nosaukumu «Iesaldētais laikā», ģenerālmēģinājums notiks janvāra vidū Maskavā, bet rekorda uzstādīšanas mēģinājums notiks 17. starptautiskās izstādes «Prodekspo-2010» laikā. Izstāde norisināsies no 8. līdz 12. februārim. Pašreizējais pasaules rekords - ilgākā cilvēka atrašanās ledus konteinerā - ir 64 stundas.

Pirms iesaldēšanas notiks preses konference ar Genādija Paļčevska un projekta organizatora, kompānijas «Bulbash» piedalīšanos. Pēc iluzionista atbrīvošanas no ledus, veiksmes gadījumā, tiks organizēta īsa tikšanās ar mediju pārstāvjiem. Pēc tās iluzionistam veiks obligāto medicīnisko pārbaudi vienā no Maskavas klīnikām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu