Lieldienu tirdziņš ar īstiem trušiem un lielajām šūpolēm

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

3. un 4.aprīlī plkst. 12.00-17.00 pie veikala «Elkor Plaza», Brīvības gatvē 201, notiks zemnieku ražoto preču tirdziņš un Lieldienu pasākums visai ģimenei - lielās šūpoles, iespēja fotografēties ar trušiem, olu ripināšanas čempionāts, olu krāsošanas paraugdemonstrējumi un maizes cepšanas mācība.

«Pēc ticējumiem Lieldienās ir augstu jāšūpojas, daudz jāēd olas un jāsatiek Lieldienu zaķis. To visu mēs piedāvāsim Elkor Plaza Lieldienu pasākumā. 3.aprīlī aicinām visus sagatavoties Lieldienām un zemnieku tirdziņā iegādāties dažādus gardumus Lieldienu galdam, sākt iešūpot Lieldienas lielajās šūpolēs un īpaši sievietes aicinām piedalīties pirmajā «Bīstamo mājsaimnieču” čempionātā, kurā varēs uzzināt vērtīgu informāciju un iegūt mājsaimniecībā ļoti noderīgas balvas,» stāsta Elkor mārketinga daļas vadītāja Inta Grase.

www.receptes.lv

Pasākuma programma:

3.aprīlis• Visu dienu pie Elkor Plaza darbosies lielās šūpoles• 12.00 -17.00 Zemnieku tirdziņš ar pārtikas un amatniecības izstrādājumiem• 13.00 sākas pirmais Latvijā seriālprojekts «Bīstamās mājsaimnieces», kura dalībnieces saņems īpašo «Bīstamo mājsaimnieču» apliecību, piedaloties miničempionātā, kur ikviena sieviete aicināta sacensties gludināšanā, lai balvā saņemtu Tefal gludekli, gluddēli un citas praktiskas lietas.• 14:00 Nike Training Club inovatīvās un universālās aerobikas nodarbības paraugdemonstrējumi «Bīstamajām mājsaimniecēm» - balvas par aktīvu piedalīšanos, individuālas fitnesa konsultācijas.

www.elkor.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu