Palīdzi ugunsgrēkā cietušai daudzbērnu ģimenei!

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lieldienu svētku laikā Daugavpils novada Ambeļu pagastā īssavienojuma dēļ izcēlās postošs ugunsgrēks un nodega Stupeļu ģimenes dzīvojamā māja un saimniecības ēka. LNT raidījuma «Degpunktā» komanda aicina – sadodoties rokās mēs visi kopā spējam šai ģimenei palīdzēt. Zvanot pa tālruni 90006080, ziedo vienu latu, lai Stupeļu ģimenei atkal būtu vieta, kuru saukt par mājām!

Ugunsgrēka laikā Stupeļu ģimene bezpalīdzīgi noskatījās, kā sadeg itin viss viņu īpašums, jo glābt vairs neko nevarēja. Pirms vairākiem gadiem ģimene jau pārdzīvoja milzīgu traģēdiju, kad ūdens laupīja dzīvību diviem bērniem. Toreiz Stupeļu ģimene saņēmās – iekrāja naudiņu, sāka visu dzīvi no gala, rūpējoties par savām sešām atvasēm. Mājas saimniece Ingrīda stāstīja, ka ģimene bija sākusi iegādāties jaunas drēbes un bija nopirkts pat dators, lai atvases varētu mācīties. Taču šī postošā ugunsnelaime iznīcināja itin visu, ko Stupeļi bija gadiem krājuši un iegādājušies no jauna. Vienīgais ģimenes ienākums ir piena pārdošana, kura cena ir tik niecīga (6-7 santīmi litrā), ka pašu spēkiem atjaunot īpašumu nav iespējams. Pateicoties atsaucīgiem kaimiņiem, īsi pēc nelaimes ģimene nepalika uz ielas. Stupeļu ģimene uzskata, ka nelaimes viņus vajā jau gadiem.

Kopējiem spēkiem mēs varam iedegt šīs saimes dzīves ceļā cerību stariņu! Aicinājumam palīdzēt Stupeļu ģimenei atsaucās Ambeļu pagasta pārvaldes vadītājs Guntars Melnis, kurš īsā laikā izveidoja ziedojumu tālruni – 90006080, uz kuru zvanot, mēs katrs varam ziedot vienu latu, lai līdz rudenim Stupeļu ģimenei būtu jaunas mājas. Nedēļas sākumā bija saziedoti jau gandrīz 4, 5 tūkstoši latu, kas pierāda, ka mēs kopējiem spēkiem varam piepildīt šīs ģimenes sapni!

Tikai sadodoties rokās, mēs spējam palīdzēt! Nepaliksim vienaldzīgi un palīdzēsim Stupeļu ģimenei tikt pie jaunām mājām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu