Iepazīsti «Abrakadabra» otrā Iluzionistu šova māksliniekus

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautisks Iluzionistu šovs «Abrakadabra» ar LasVegasas zvaigznēm 28., 29.maijā, plkst. 19.00, Rīgas Kongresu namā. Atklāšanas šovs Ventspilī «Jūras vārti» 27.maijā 19.00. Organizē Iluzionisti Pecolli.

  • «Gala» mākslinieki:

Lielā zvaigzne no LasVegasas - JEFF MC BRIDE -

Las Vegasas Top mākslinieks no programmas «World’s Greatest Magic». Jeff McBride trīs reizes uzvarējis «International Grand Prix Magic» Monte Karlo un ir pasaulē atzīts, kā visaizraujošākais mūsdienu iluzionists. Las Vegas Review žurnālā viņš ir atzīts kā «Vegas' Best» – «Labākais Lasvegasā». Trīs reizes viņš ir veicis arī Pasaules Ginesa Rekordu. Daudzus gadus viņš ir uzstājies LasVegasā Caesars Magic Empire.Viņu ir rādījušas visas svarīgākās pasaules Televīzijas. Šobrīd atzīts par pieprasītako iluzionistu pasaulē.

Jeff McBride, nosaukts par «Gada Iluzionistu» arī slavenajā «Magic Castle» Losandželosā. «New York Times» avīzē viņš ir atzīts par izcilu izgudrotāju mūsdienu iluzionisma attīstībā. Viņš ir filmējies daudzos PAX TV raidījumos «Masters of Illusion». «Magicopolis» iluzionisma teātrī LosAndželosā viņš iestudēja slaveno iluzionisma izrādi «Aizmirstie Maģijas noslēpumi».

Mc Bride raksturīgākais ir viņa šovos izmantot maskas, mitoloģiju, drāmu un ilūziju, kurā caurvijas visa viņa multikulturālā pieredzes bagāža. Viņa pirmā lielā programma «Maska, Mīts un Ilūzija» tika rādīta Brodvejā un guva milzīgus panakumus, pēc kuriem viņš devās plašās koncerttūrēs, tai skaitā arī uzstājās Barcelonā 1992 gadā Olimpiskajās spēlēs, Londonā, Ķīnā, HonKongā, Bankokā un cituviet pasaulē. Viņš ir uzstājies kopā ar tādām slavenībām, kā Tina Turner, Diana Ross un citām top zvaigznēm. Viņa foto ir rotājusi tādu pasaule pazīstamu žurnāla vākus, kā «Elle Magazine», «Town & Country», «Harpers», kā arī neskaitāmas publikācijas.

AARON CROW /Beļģija/ -Pasaulas čempions ekstrēmajā iluzionismā no Beļģijas Ārons Krovs ( Aaron Crow ) liks skudriņām noskriet pa skatītāja ķermeni, veicot savu ar ekstrēmo šovu „Bulta”, kura laikā Aarons liks lietā pārdabiskus spēkus trika veikšanai. Aarons Latvijā atgriežas jau otro reizi, pēc ļoti veiksmīgas un nervus kutinošas uzstāšanās jau pagājušā gada Abrakadabra šovā.

MANTAS & CAROLINA – Enrico Pezzoli skolnieks jau 10 gadus. Jaunā Lietuvas Iluzionisma zvaigzne (Itālijas Internacionālā festivāla Abano Gada čempiona titula ieguvējs 2009, Francijas Internacionālā Iluzionistu festivāla 2010 gadā 2. vietas ieguvējs, kā arī Čehijas Grand Prix uzvarētājs ) uzstāsies ar savu Čempiona titulu guvušo šovu «Magical refflections», kas ir tapusi Enrico Pezzoli režijā.

BRANDO & SILVANA /Argentīna/ -Daudzkārtēji Eiropas iluzionisma festivālu čempioni. Ļoti teatrāls un romantisks iluzionisma šovs, kas sevī apvieno vairākas iluzionisma tehnikas, tai skaitā «Ātro tērpu transformāciju».

BASTRAKOV /Perma/ – Krievu folklora kombinācijā ar Iluzionismu. Bastrakovs ir nopelniem bagāts Krievijas mākslinieks, kurš ar savu iedvesmojošo nummuru ir uzstājies 43 pasaules valstīs, tai skaitā MonteKarlo, LasVegasā, Francijas TV5 Televīzijā un citviet. Viņa priekšnesumu skatoties nav iespējams nesmaidīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu