Vācu žurnāliste stāsta par princeses Diānas «pēdējo noslēpumu»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Neilgi pirms traģiskās autoavārijas, kurā dzīvību zaudēja princese Diāna un ēģiptiešu miljardiera dēls Dodi al Fajeds, abi paguvuši slepus saderināties. Tā apgalvo vācu žurnāliste Triksija Šola, kura 20 gadus rakstījusi izdevumam «Bild».

Žurnāliste britu medijiem pastāstījusi par Diānas un viņas mīļotā vizīti Montekarlo kūrortā. Šola apgalvo, ka redzējusi Diānu septiņas dienas pirms liktenīgā negadījuma, kad viņa kādā veikalā izvēlējusies saderināšanās gredzenu.

Šola stāsta, ka pāri redzējusi 23.augusta rītā.

Šola norāda, ka agrāk par redzēto nav stāstījusi, jo baidījusies no iespējamajām problēmām, kā arī uzskatījusi, ka neviens tāpat viņai neticēs.

Iepriekš jau minēts, ka pēc negadījuma Diānas pirkstā bijis saderināšanās gredzens, taču tas ātri no pirksta pazudis. Turklāt pēc traģiskā negadījuma jau bijuši dažādi minējumi par to, ka princese un miljardiera dēls neilgi pirms nelaimes paguvuši saderināties.

Velsas princese Diāna gāja bojā autoavārijā 1997.gada 31.augustā Parīzē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu