Viņa Svētības Dalailamas privātais ārsts Latvijā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: healing.lv

Pirmo reizi Latvijā oficiālā vizītē viesojas Viņa Svētības Dalailamas privātais ārsts Ješī Dordže (Yeshi Dorjee).

Līdz 10. februārim Baltezerā, Tibetas budisma templī «Jamze Ling», ārsts Ješī Dordže piedalīsies virknē jogas terapijai veltītu semināru un, sadarbojoties ar vietējiem speciālistiem, veiks konsultācijas un korekcijas.

Izplatītākās slimības, kurās ārsts ir specializējies, ir hepatīts, diabēts, astma, dažādas alerģijas, nervu sistēmas slimības — stress, depresija un daudzas citas.

Dr. Ješī Dordže ir tradicionālās tibetiešu medicīnas un ķirurģijas meistars ar 21 gadu ilgu darba pieredzi vairākās «Men-Tsee-Khang» (Viņa Svētības Dalailamas Tibetiešu medicīnas un astroloģijas institūta) klīnikās, no 2000. gada Ješī Dordže ir galvenais ārsts «Men-Tsee-Khang» galvenajā filiālē Dharamsalā Indijā.

Viņš ir sniedzis konsultācijas un lasījis lekcijas par tibetiešu medicīnu tādās valstīs kā ASV, Francijā, Vācijā, Kazahstānā, un šogad pirmo reizi viesosies arī Latvijā.

http://www.healing.lv/id/200/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu