Jehovas liecinieku kongress. Aicināti arī tie, kas nav Jehovas liecinieki

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jehovas liecinieki ir pārliecināti, ka visi, arī tie, kas nav Jehovas liecinieki, varēs gūt labumu no vērtīgās informācijas un praktiskajiem padomiem, kas izskanēs 2012.gada apgabala kongresā «Sargi savu sirdi» Jehovas liecinieku kongresu namā Rīgā, Atlantijas ielā 32, portālu «Apollo» portālu informēja Raimonds Īša, preses dienesta pārstāvis.

Jehovas liecinieku kongresā tiks padziļināti izskatītas Bībelē atrodamās norādes uz simbolisko sirdi. Programmā būs ietvertas runas, Bībeles audiolasījumi, demonstrējumi un pat teatralizēts uzvedums. Visas šīs daļas palīdzēs saprast, kā, sargājot savu simbolisko sirdi, cilvēks var stiprināt savu garīgumu, uzlabot ģimenes dzīvi un justies laimīgāks.

Jau vairāk nekā nedēļu Jehovas liecinieki cenšas personīgi aicināt uz šo kongresu interesentus visā Latvijā. Šis trīs dienu pasākums notiks Rīgā, Atlantijas ielā 32, un tas sāksies piektdien, 2012.gada 22.jūnijā, pulksten 9.20. Katras dienas tēma būs saistīta ar vārdiem no kāda Bībeles panta, tai skaitā no 1. Samuēla 16:7, 1. Laiku 28:9 un Mateja 12:34. Kongresa tēma «Sargi savu sirdi» ir balstīta uz Salamana Pamācībām 4:23. Programmas mērķis ir stiprināt visu klātesošo ticību.

Jehovas liecinieku kongresi daudziem ir palīdzējuši dziļāk izprast Bībeli. Piemēram, pagājušā gada kongresā tika paziņots par jauna daļēja Bībeles tulkojuma («Jaunās Derības») iznākšanu latviešu valodā. Visiem interesentiem šis tulkojums būs pieejams arī šajā kongresā.

Ieeja ir bez maksas. Jehovas liecinieku kongresi tiek atbalstīti tikai ar brīvprātīgiem ziedojumiem.

Visas 36 Jehovas liecinieku draudzes Latvijā piedalīsies kongresa ielūgumu izplatīšanā. Domājams, ka kopumā kongresu Atlantijas ielā 32 apmeklēs un uz Bībeli balstīto programmu noklausīsies ap 800 cilvēku.

Latvijā notiks arī otrs kongress krievu valodā. Visā pasaulē ir apmēram 7,6 miljoni Jehovas liecinieku un vairāk nekā 109000 draudžu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu