«Rūķīšu pastam» Latvijā jau pieci gadi

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau piekto gadu Rūķīšu pasts gādā par pārsteigumiem, nosūtot vēstules no Ziemassvētku vecīša. Tie ir īpaši sūtījumi pašiem labākajiem klientiem – individuāli noformētas, smaržīgas vēstules rokrakstā, kas izsūtītas no Somijas ar īstu svētku marku un Ziemassvētku vecīša zīmogu.

Ziemassvētku vēstules ir tradīcija, kas rada svētku noskaņu to saņēmējiem un arī sūtījuma noformētājiem. Idejas autore Elīna Pekšēna atzīst, ka vēstuļu organizēšana un rakstīšana kļuvusi par Rūķīšu pasta komandas novembra tumšo vakaru gaišākajiem brīžiem. «Prieks ir par katru pasūtījumu, jo tie apliecina vecāku gādību par bērniem, vēlmi saglabāt ticību brīnumam, ticību labajam, kas ir universālas Ziemassvēku vērtības,» saka Elīna.

Arī šogad Ziemassvētku vecīša vēstuli iespējams pasūtīt rokrakstā un ar drukātiem lielajiem burtiem, lai vēstījumu izlasīt varētu arī katrs mazais burtotājs. Ziemassvētku vecīša vēstules tekstu var izvēlēties no gatavajiem paraugiem un papildināt ar personisku informāciju vai arī iesniegt pašsacerētu tekstu. Vēstules tiek sagatavotas Latvijā, bet izsūtītas no Somijas, tāpēc uz aploksnēm ir īstas Somijas markas ar svētku zīmogu.

Rūķīšu pastam ir savs klientu loks, kas gadu no gada atgriežas, izvēloties radošajā darbnīcā gatavotās vēstules. Šogad, atzīmējot projekta piekto gadadienu, katras otrās ar tinti rokrakstā rākstītās vēstules cena ir tikai Ls 5.00. Īpašā cena tiks piešķirta lētākajai no divām vēstulēm, kas pasūtītas kopā. Piedāvājums spēkā tikai līdz 25.novembrim.

Pasūtīt vēstules, kā ierasts, var līdz 1.decembrim. Rūķīšu pasta adrese: www.rukisupasts.com.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu