Cikos tu piedzimi? Piedzimšanas laiks ietekmē tavu likteni

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

www.astrologos.lv.

Gandrīz 20 gadu astrologa praksē esmu sapratis, ka dzimšanas laiks daudz vairāk ietekme mūs, nekā dzimšanas diena, mēnesis vai gads. Tieši dzimšanas stunda nosaka to, kurp tiks vērsta mūsu dzīves galvenā enerģija. Tas saistīts ar Saules atrašanos dzimšanas bridi noteiktā vietā: virs vai zem horizonta, austrumos vai rietumos. Blakus Saulei vienmēr atrodas Merkurs un Venera, tādēļ var droši teikt, ka pēc tā, kur atrodas Saule dzimšanas bridi var pateikt ļoti, loti daudz. Ja vel jaundzimušais ir dzimis 1. vai 4. Mēness cikla ceturksnī (pavisam jauns vai pavisam vecs Mēness), tad spriedums par cilvēka dzīvi kļūst pilnīgi drošs.

Katram sektoram debesis vai zem horizonta ir sava nozīme, tā sadala mūsu dzīvi dažādās sfērās. Pēc tā, kuras sfēras katra cilvēka dzīvē ir aktīvas(tajās izvietotas planētas), astrologs spriež par cilvēka uzdevumiem un talantiem ja tajā atrodas Saule, tas norāda uz svarīgāko no dzīves sfērām.

Pirmais kas lasītajam būtu jāizdara, ir jāsaprot, kur viņa dzimšanas brīdī atradās Saule. Jāatceras, ka padomju laikā mēs dzīvojām ar nepareizu laiku, jo pulkstenis bija pagriezts 1 stundu uz priekšu (dekrēta laiks). Tāpat jāņem vēra arī vasaras laiks, kurs tika ieviests jau no 1981.gada. Tādēļ, ir jāzina Saules lēkta un rieta kaut aptuvenais laiks piedzimšanas dienā. Noskaidrot to nav grūti. Tad mēs varēsim spriest par dienas un nakts ilgumu.

Pirmais svarīgais dalījums starp cilvēku likteņiem ir dalījums dienā un naktī dzimušajiem. Par dienu uzskata laiku no Saules lēkta līdz Saules rietam. Par nakti uzskata laiku no Saules rieta līdz Saules lēktam.

Dienā dzimušie jau no piedzimšanas brīža ir redzami, ievērojami. Tie sava dzīvē parasti piedalās sabiedriskajos procesos, jo ir sociāli orientēti. Sevišķi tas attiecas uz dienas vidū dzimušajiem(padomju laikā ap 13-14.00). Tie tiek ievēroti un lielā mēra tādēļ arī izvirzās, it kā būtu garāki par citiem. Tie vairāk dzīvē tiecas uz augšu, uz tālu. Par viņiem saka: tālu ticis, augstu ticis u.t.t. Tie vadās no OBJEKTĪVĀS REALITĀTES. Tas biezi vien nozīmē, ka tie tiecas nevis uz to ko grib, bet kas ir sabiedrībā tiek vērtēts kā pareizs. Skaidrs, ka šie cilvēki daudz, pat ļoti daudz laika pavada ārpus mājas, arī ārpus dzimtenes.

Naktī dzimušie jau piedzimšanas brīža ir neievērojami, tumšā dzimuši. Lai mūs nemāna mākslīgā apgaismojuma ilūzija, tas neko nemaina. Šie cilvēki sava dzīve ir vairāk orientēti uz mājam, uz lokālo. Tas sevišķi attiecas uz nakts vidū dzimušajiem (padomju laikā no 00-2.00). Tie ir mazāk motivēti darīt kaut ko sabiedrībā, vairāk velta laiku savam vēlmēm, saviem vecākiem un tuviniekiem. Starp viņiem būs vairāk padoto. Tie vadās no SUBJEKTĪVĀS REALITĀTES. Viņiem svarīgāks ir tas, ko tie grib, nevis tas, kas sabiedrība tiek vērtēts kā svarīgs.

Tā nu šie naktī dzimušie ar diena dzimušajiem sarunājas kā dziesma , kur dēls saka ko viņš grib (nakts) un mamma saka (diena).

Otrs ne mazāk būtisks dalījums ir austrumu- rietumu virziens dzimšanas brīdī, respektīvi, vai bija vairāk rīts vai vakars. Par rītu mēs uzskatīsim laiku no nakts vidus līdz dienas vidum. Par vakaru uzskatīsim laiku no dienas vidus līdz nakts vidum.

Rīta pusē dzimušie vairāk ir orientēti uz sevi. Visas nozīmēs- gan vairāk vēlas saņemt, gan vairāk vēlas paši paveikt. Te mēs redzam galvenokārt patstāvīgus cilvēkus. Patstāvība bieži vien arī personiskajā dzīvē. Jo, ja , tad nav jābrīnās, ka esmu viens (pats). Pašrealizācija kā dzīves mērķis un uzdevums.

Vakara pusē dzimušie vairāk ir orientēti uz citiem. Visās nozīmēs- gan vairāk dot, gan vairāk iegūt no citiem. Šie cilvēki ir par mijiedarbību. Tie reti ir vieni gan mājās, gan darbā. Vienmēr lūgti vai nelūgti tie ir saistīti ar citiem. . Šeit mēs atradīsim gan atkarīgos, gan neaizvietojamos. Partnerība kā uzdevums.

Tagad saldajam ēdienam erudītākajiem lasītājiem sekos diennakts dalījums četrās daļās.

Nosauksim tos par sektoriem, kur: 1.sektors –laiks no nakts vidus līdz saullēktam 2. sektors- laiks no saulrieta līdz nakts vidum 3.sektors- laiks no dienas vidum līdz saulrietam 4. sektors- laiks no saullēkta līdz dienas vidum. Noskaidrojam, kura sektora esam piedzimuši. Kad tas ir izdarīts, varam ielūkoties rakstītajā.

1. sektorā dzimušie ir vispatstāvīgākie. Tiem vissvarīgākais ir izlemt visu pašiem. . Šiem ļaudīm vispiemērotākais ir individuāls darbs, savs uzņēmums. Šeit laimes atslēga ir mīlēt sevi. Diezgan loģiski, ka tos, kuri sevi mīl, citi arī mīl. Tādēļ nebrīnieties, kad redzēsiet, ka kāda blondīne, kur tikai rūpējas par sevi vai egoists, kurš tikai doma par sevi, tiek mīlēts bez gala. Tātad zina savu vērtību. Pašnovērtējums ir atslēgas jēdziens lai saprastu šos cilvēkus. Viņiem neinteresē, ko citi domā, galvenais lai pašam patiktu tas kā viņš dzīvo, lai pašam būtu labi. To pašu viņš novēl arī citiem, jo laime ir darīt to ko gribi.

2. sektorā dzimušie vairāk ir gatavi mīlēt un dot, rūpēties un kalpot. Taču ne jau visiem, bet tiem, kurus uzskata par svarīgiem. Biezi vien tie ir radoši(lasi-dodoši) cilvēki. Visskaistākais ko cilvēks var radīt ir jauna dzīvība- bērns. Tādēļ daudziem, kuri šeit dzimusi, svarīgākais ir mājas un bērni. Mīlestībai pietiek ar vienu- draudzībai vajag vismaz divus- vēsta tautas gudrība. Tādēļ šiem cilvēkiem jāsaprot, ka mīlēšanas, došanas prieks ir viņu laime. Tie saka: es Tevi mīlu...

3. sektorā dzimušie gatavi ieguldīt savu enerģiju citu cilvēku dzīves uzlabošanā, sakārtošana un pat glābšanā. Šeit mēs atradīsim gan juristus, gan grāmatvežus, gan skolotājus, gan politiķus un daudzus citus, kuru uzdevums ir palīdzēt citiem atrast pareizo ceļu savas enerģijas izlietošanai. Šeit mēs atradīsim ari tos, kuri no kopīga katla ņem, un nereti ar lielo karoti. Bieži partnerība, enerģētiska mijiedarbība ir dzīves mērķis. Šeit mēs atradīsim neaizvietojamos. Galvenokārt sociāli orientēti cilvēki. Laime ir tā, ka bez manis nevar iztikt.

4. sektorā dzimušajiem daudz kas tiek dots. Šie cilvēki parasti tiek vairāk mīlēti, nekā tie dod mīlestību pretī. Šeit mēs atradīsim gan organizatorus, gan vadītājus, gan vienkārši mīluļus. Spēja piesaistīt citu cilvēku radošo enerģiju un kalpošanu ļauj tiem bieži būt pavisam izlaistiem. Tieši šeit masveidā atrodam ar ķeizargriezienu dzimušos, jo plānotas operācijas parasti ir no rīta...Tādejādi psihologu un astrologu teiktais sakrīt- ķeizargriezienā dzimušie tiek lutināti. Jā, šis ir arī ķeizaru sektors. Daudz ko tie saņem dāvanās un ir ļoti motivēti darīt daudz ko lai dzirdētu: paldies, ka Tu esi, es Tavi mīlu. Laime ir būt mīlētam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu