Iluzionisti Pecolli apbur Javas salu Indonēzijā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iluzionisti Pecolli tikko kā atgriezušies no savas viesizrāžu tūres Indonēzijā Javas salā.  Ar savu Gigantisko ziepju burbuļu izrādi  pusotru mēnesi viņi iepriecināja skatītājus tādās pilsētās, kā Surabaja, kas ir otra lielākā Indonēzijas pilsēta un Bandung. Izrāžu plakātos un reklāmas materiālos īpaši izcelts tika nosaukums «Bubble show from Latvija», kas iluzionistiem Pecolli uzlika īpašu atbildību, jo viņi bija pirmie Latvijas mākslinieki, kas uzstājās šajās pilsētās.

Krāšņā Ziepju burbuļu izrāde ar E. Patmalnieces modelētajiem tērpiem dzīvespriecīgajās krāsās burtiski apbūra skatītājus. Enrico Pecolli rādīja arī savus jaunākos burbuļu brīnumus ar milzu burbuļu sienu, kā arī ar krāsaino burbuļu gaismas galdu, veidojot neskaitāmus burbuļu kupolus, kvadrātainus, ar dūmiem pildītus, ar uguns liesmām liesmojošus ziepju burbuļus un citus oriģinālus trikus.

Uzstājoties Bandung pilsētā Pecolli izrādē piedalījās arī vietējie mākslinieki, kas gan lidoja gaisā, kā milzu medūzas, gan arī «peldēja» virs skatuves, kā nāras. Speciāli šai izrādei tika izveidotas krāsainas milzu dekorācijas ar krāšņās zemūdens pasaules tematiku.

Pecolli priecājas, ka projekts izdevās lieliski, ka skatītāji bija lielā sajūsmā un, ka tiek plānotas jau nākotnes sadarbības citās Indonēzijas pilsētās.

Lai gan no izrādēm brīvo brīžu bija maz, iluzionistiem Pecolli netrūka atraktīvu piedzīvojumu atmiņu, kas ar viņiem notika šajā Indonēzijā pavadītajā laikā – gan tikšanās ar Papua salas iedzīvotāju, kurš dalījās savā pieredzē dzīvojot netālu no cilvēkēdājiem, gan īpatnējā Spa apmeklējums Indonēzijas lielpilsētā, kur cilvēki saunā skatās televizoru, runā pa mobilo telefonu un smēķē, gan īpašas kafijas degustācija, kafijas – kura tiek izgatavota no zvēriņa mangusta «pārstrādātas» kafijas graudiņiem, gan cīņa ar Bali cīņu gaiļiem un citi jautri un neticami piedzīvojumi, kas vēl jo vairāk dod iemeslu atgriezties šajā, progresīvajā, savādākajā un pozitīvajā valstī Indonēzija.

Latvijas skatītāji Pecolli krāšņo burbuļu izrādi varēs redzēt Rīgā jau rudenī – 20.oktobrī VEF kultūras pilī.

www.underwaterbubbleshow.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu