Rīgas zoodārzā ģimeņu diena

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Lai godinātu kuplās ģimenes, 11.maijā Rīgas Zooloģiskajā dārzā jau 7.gadu norisināsies Lielo ģimeņu diena un 4.reizi tiks nominēta «Gada lielģimene», kam līdzcilvēki pieteica aktīvās un saliedētās ģimenes kā iedvesmojošu paraugu citiem. Pasākums pulcēs vairāk nekā 200 daudzbērnu ģimenes no visas Latvijas, portālam «Apollo» pastāstīja Elīna Kalniņa, BIGBANK Lielo ģimeņu dienas koordinatore.

«Gada lielģimene 2013» titula kandidāti:

Vērtēšanas komisija ir izvirzījusi četrus finālistus: piecu bērnu Eglīšu ģimeni no Liepājas, septiņu bērnu Ķīkuļu ģimeni no Ķoņu pagasta, Lastovsku ģimeni no Kuldīgas novada, kuras septiņu bērnu pulkā ir vēl divi bērni aizbildniecībā, kā arī Ozolu ģimeni no Jelgavas, kura ir astotā bērniņa gaidībās.

Aicinām piedalīties:

12:00 BIGBANK Lielo ģimeņu dienas 2013 atklāšanā Zoodārza estrādē,

12:00-15:00 izklaidēs pie estrādes, kur būs spēles, rotaļas, konkursi, fotografēšanās un muzikālie priekšnesumi, kā arī orientēšanās spēlē visai ģimenei, kurā savu erudīciju var pārbaudīt ikviens Zoodārza apmeklētājs,

15:00-16:00 noslēguma ceremonijā ar konkursa «Gada lielģimene 2013» un eseju konkursa «Es un mana ģimene» uzvarētāju apbalvošanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu