Kā tikt galā ar dusmām

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/indytrendyskits/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Kalnciema kvartālā 13. maijā plkst. 19:00 notiks lekcija «Dusmas», kuru lasīs teologs un atkarību terapijas speciālists Māris Ķirsons, portālam «Apollo» pastāstīja Una Meiberga, Kalnciema kvartāla kultūras programmas vadītāja.

Vasaras tuvošanās nav pārdomu laiks, tieši pretēji, tas ir straujš, dinamikas un komunikācijas piepildīts posms. Līdz ar dzīves ritma paātrināšanos, daudz intensīvākas un mainīgākas kļūst arī mūsu emocijas. Tās svārstās no prieka un sajūsmas līdz īgnam sagurumam vai dusmām.

Tieši par pēdējo no pieminētajām emocijām savā lekcijā runās atkarību un grābekļa terapijas speciālists Māris Ķirsons, skaidrojot jautājumus: Vai dusmas ir tikai sliktas? Ko es daru biežāk - dusmojos uz sevi vai dusmojos uz citiem? Ko es panāku dusmojoties?

Šie ir tikai daži jautājumi no plašās un klātesošās tēmas, kurā nemēdzam iedziļināties steigas pilnajā pavasara laikā, kaut tieši pretēji, tā savu aktualitāti un apgrūtinājumu piesaka tieši šajā gada posmā.

Lektors Māris Ķirsons ir uzaudzis Misisipi, dzīvojis Čikāgā, Filadelfijā, Toronto un Otavā. Ieguvis maģistra grādus teoloģijā un pastorālajā teoloģijā, kas Latvijā pielīdzināms psiholoģijas grādam. Pašlaik atgriezies Latvijā un aktīvi dalās ar savu pieredzi un zināšanām. Nenoguris palīdz cilvēkiem atšķetināt mezglos savītās dzīves, iemantojot raksturojumu, kurā teikts, ka «Māris ir cilvēks, kura trāpīgie un vienkārši pasacītie vārdi spēj būt vaduguns cilvēka sevis meklējumos».

Aicinām pieteikties uz lekciju līdz 12.maijam, sūtot savu pieteikumu uz e-pastu kalnciemaiela@gmail.com. Lekcijas ieejas maksa 5 LVL.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu