Mākslu terapija

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Autoru kolektīva grāmata «Mākslu terapija» sastādija Kristīne Mārtinsone, sniedz apkopojošu priekšstatu par jaunu veselības un sociālās aprūpes profesiju, ar četrām specializācijām – vizuāli plastiskās mākslas terapiju, deju un kustību terapiju, mūzikas terapiju un drāmas terapiju.

Māksla pavada cilvēci no pašiem pirmsākumiem piedot dažādas funkcijas sākot no pasaules apgūšanas, izzināšanas, laikmetu atspoguļošanas, audzināšanas, salīdzināšanas u.c. izpratņu attīstīšanu un veidošanu.

Mākslu terapeita uzdevums ir palīdzēt pacientam atgūt garīgo veselību ar mūzikas, gleznu, deju teātru un tekstu palīdzību bez medikamentiem.

Grāmata paredzēta tiem, kas vēlas atgūt garīgo līdzsvaru, bez medikamentu palīdzības, mākslu terapeitiem, studentiem, kā arī dažādu nozaru profesionāļiem, kas savā darbā izmanto mākslu, sociālajiem un izglītības darbiniekiem.

Grāmatu izdevusi SIA «Izdevniecība RaKa», 432lpp.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu