Lieldienas «Rakšos» ar olām, gaisa balonu un kamieļiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kā jau ierasts, «Rakšos» Lieldienas ir jaunās sezonas atklāšanas laiks. Svētdien, 31.martā, sākot no 12:00 pieaugušie un bērni ir aicināti sagaidīt Lieldienas «Rakšos» kopā ar lielu, krāsainu gaisa balonu, kuplo kamieļu saimi un jaundzimušo kamieļu meitenīti Safīru, kā arī 100 zaķēniem un citiem māksliniekiem, portālam «Apollo» pastāstīja Elija Krauze, «Rakšu» mārketinga direktore.

«Rakšu» sētā par godu Lielās dienas atnākšanai tiks uzstādītas iespaidīga izmēra šūpoles, kā arī lielizmēra ola, kas Cēsu mākslas skolas pasniedzēju vadībā tiks izkrāsota. Jau no 12:00 visi ir aicināti uz «Rakšiem», kur omulīgas muzikas pavadībā notiks čakla tirgošanās ar dažādiem lauku labumiem un amatniecības izstrādājumiem. Lieldienu pasākumā viesiem tiks nodrošināts atsaites lidojums ar gaisa balonu - iespēja uz «Rakšiem» palūkoties no augšas un pēc īsa brīža atkal piezemēties pasākuma norises vietā.

Ar M.Jurciņa režisēto uzvedumu visai ģimenei «Kazlēni un vilks» visus klātesošos priecēs 100 zaķēni, savukārt modes zaķīši iepriecinās klātesošos ar defilē no modes un stila studijas «Kira». Palēkāt un gurnus izkustināt aicinās grupas «Wendendance» līnijdejotājas, kā arī klātesošiem priekšnesumus sniegs krāšņa tautas deju kolektīvu uzstāšanās.

No lielās skatuves ar savām balstiņām svētku apmeklētājus iepriecinās Cēsu bērnu un jauniešu centra vokālās pedagoģes I.Rubīnas jauno talantu priekšnesumi.

Pasākuma laikā darbosies radošā darbnīca «Olu krāsotava» un «Pūpolu pērtuve» un «Bērnu krāsojamo darbu izstāde», paralēli norisināsies dažādas stafetes un veiklības pārbaudes mammām un tētiem.

12:00 no Cēsu Vienības laukuma uz «Rakšiem» kursēs bezmaksas autobuss «Cēsis - Rakši», savukārt 16:00 tas kursēs atpakaļ no «Rakšiem» uz Cēsīm.

Svētku apmeklētājiem vēlams vilt mugurā siltas drēbes un ar olu groziņu doties uz «Rakšiem», nebaidoties no vēsajiem laika apstākļiem, jo ikvienam tiks nodrošināta iespēja sasildīties omulīgā kafejnīcā viesu namā «Lamu mājā», kā arī nesalt, piedaloties Lieldienu aktivitātēs.

Ieejas maksa pasākumā ir LVL 2 pieaugušajiem un 1 LVL bērniem no 7 gadu vecuma un pensionāriem. Cilvēkiem ar kustību un garīgās attīstības traucējumiem ieeja pasākumā ir bezmaksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu