Nolaupīta slavenā Krievijas ekstrasense, atklāj, ka viņa ir vīrietis

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Maskavā nolaupīta slavenā Krievijas ekstrasens Ilona Novosjolova.

21. maijā Ilona kopā ar savu draugu Oļegu Petrovu atgriezušies savā dzīvoklī, kad viņi aizturēti un ar nolaupītāju auto aizvesti uz kādu dzīvokli Piemaskavā. Laupītāji draudējuši viņus nogalināt, ja tie pretosies.

Vēlāk laupītāji likuši Ilonai zvanīt savai mātei, lai tā atnes izpirkuma maksu 7,5 miljonus rubļu.

Māte atnesusu vienu miljonu rubļu 23. maijā, atlikušo summu laupītājiem atdevusi vēlāk, tad viņi Ilonu un viņas draugu atbrīvoja, pat aizveda viņus uz mājām.

Ilona vērsusies policijā. Policija dzīvoklī, kur turēti nolaupītie, atraduši laupīšanā iesaistītos cilvēkus. Viens no viņiem, vairākkārt sodīts 39 gadus vecs vīrietis, agrāk Ilonas dzīvoklī bija veicis remontu.Laupīšanā iesaistīts arī kāds 17 gadus vecs skolnieks un vēl kāds vīrietis, kuru aizturēja vēlāk.

Ierosināta krimināllieta, noziedzniekiem draud cietumsods līdz 15 gadiem ieslodzījumā.

Tāpat tapis zināms, ka Ilona un viņas draugs mainījuši dzimumus. Policijas darbinieki atklājuši, ka Ilonas draugs Oļegs Petrovs pēc pases datiem ir sieviete. Savukārt par Ilonu pastāstījusi viņas klases audzinātāja - skolas laikā viņa esot bijusi zēns vārdā Andrejs Pričina. Klases audzinātāja uzskata, ka savu talantu, ko Ilona izrādīja visai valstij televīzijas programmā «Ekstrasensu cīņas», viņa ieguvusi tieši pēc dzimummaiņas operācijas, raksta «topnews.ru».

Piedāvājam video, kur Ilona piedalās «Ekstrasensu cīņu» atlasē, stāstot, ka īpašas ekstrasensoras spējas viņai ir jau no bērnības. Viņa redz un dzird to, kas slēpts apkārtējiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu