Latvijā viesojas benediktiešu mūks, tēvs Lorenss Frīmens

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

2013.gada 19.jūnijā plkst.18.00 Rīgas Lutera draudzes centrā Lorensa Frīmena lekcija «Sastapt Dievu klusumā: kristīgās meditācijas tradīcija un prakse» par to, kā dzīvot pilnvērtīgu garīgu dzīvi mūsdienu pasaulē.

Šī gada 19. un 20.jūnijā Latvijā viesojas Pasaules kristīgās meditācijas kopienas vadītājs, benediktiešu mūks, tēvs Lorenss Frīmens, portālu «Apollo» informēja Rīgas Lutera draudzes centrs.

Pēc lekcijas būs iespēja piedalīties diskusijā ar L.Frīmenu, kā arī iegādāties viņa grāmatas. Viena no grāmatām «Jēzus - iekšējās pasaules skolotājs» - ir viņa nozīmīgākais darbs, kas nesen izdots latviešu valodā. To būs iespēja iegadāties par draudzīgu cenu, kā arī saņemt L.Frīmena autogrāfu.

Ceturtdien, 20. jūnijā, plkst. 18.00 lekcija ar L.Frīmenu «Meditācija un mise (dievkalpojums)». Pēc lekcijas būs iespēja uzdot jautājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu