Gaismas dievkalpojums sirds gaišumam un garīgam spēkam

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs/LETA

2013.gada.19.decembrī plkst.18:00 izglītības iestāde «Valodu mācību centrs» aicina piedalīties Gaismas dievkalpojumā Doma baznīcā un kopīgi aizlūgt par izglītību Latvijā, Gaismas tīklu, Nacionālo bibliotēku un skolotājiem, informēja Madara Ozere, VMC Valoda valodu mācību centrs.

Valodu mācību centrs Latvijā ir radījis un attīstījis skaistu tradīciju - katru gadu Adventa laikā, tuvojoties Ziemassvētkiem, aicināt visus uz Gaismas dievkalpojumu.

Tā ir Gaismas svinēšana kopā ar tiem, kam gara gaisma nesama mūsu zemē.

Ļausimies domām par labo, gaišo, par to, kas mūs spēcina un dara stiprus. Mēs lūdzam par tiem, kas mācās, kas attīstās. Kas paši mainās, var mainīt valsti, sabiedrību, pasauli.

Lūgšanas un Psalmus lasīs Latvijas Institūta direktore Karina Pētersone, Latvijas Nacionālās bibliotēkas direktors Andris Vilks, Nīderlandes vēstnieks Hendrik Gerrit Cornelis van den Dool un citi.

Gaismas dievkalpojumu muzikāli bagātinās Latvijas Zvērinātu advokātu koris Kristiānas un Pētera Vaickovska vadībā, ērģelniece Larisa Bulava un soliste Iveta Ivansone.

Šis īpašais Gaismas dievkalpojums notiks jau četrpadsmito gadu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu