Izstāde «Iepakojums un vide» Dabas muzejā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Dabas muzejā no 13. novembra līdz 1. decembrim būs apskatāma izstāde «Iepakojums un vide», kas iepazīstinās ar iepakojuma veidiem un stāstīs, kā pareizāk apsaimniekot izlietoto iepakojumu.

Izstādes mērķis ir parādīt, kā mūsu rīcība ietekmē Zemeslodes veselību. Ikdienā izmantojot iepakojumu, reti aizdomājamies par to, kā lietu iepakojuma ražošana un izmantošana ietekmē vidi. Atnākot uz muzeju, uzzināsiet, kāds mēdz būt iepakojums, kāpēc tas ir nepieciešams, kas ar iepakojumu notiek, kad to izmetam, un kā pareizi ar to apieties, lai mēs rīkotos videi draudzīgi.

Dabas muzejā būs aplūkojami Latvijas Iepakojuma asociācijas sarūpētie iepakojuma paraugi, iepazīstinot ar veiksmīgākajiem risinājumiem, savukārt Latvijas Zaļā punkta speciālisti aicinās piedalīties izzinošā spēlē «Zaļā punkta distance». Apmeklētāji varēs darboties radošo aktivitāšu zonā – aizpildīt krustvārdu mīklas, risināt uzdevumus un kopā veidot dāvanu kastītes.

Izstāde būs interesanta jebkura vecuma apmeklētājiem, taču īpaši gaidīti skolēni un bērnudārza vecāko grupiņu audzēkņi. Ņemot vērā lielo interesi par izstādi, lūdzam grupu apmeklējumus savlaicīgi saskaņot pa tālruni 67356051.

Izstāde «Iepakojums un vide» ir viena no «Nordplus» finansētā projekta «The truth is Green» (Patiesība ir zaļa) aktivitātēm. Projekta koordinators ir SIA «Eko Media», projekta partneri izstādes «Iepakojums un vide» apakšprojektā – Latvijas Zaļais punkts, Latvijas Iepakojuma asociācija un Latvijas Dabas muzejs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu