Notiks Adventes laika labdarības koncerts Lestenes baznīcas atjaunošanai

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Stundiņš/LETA

Adventes laika labdarības koncerts Lestenes baznīcas atjaunošanas atbalstam svētdien 1.decembrī plkst 17.00 Lestenes pagasta Tautas namā, informēja Sabīne Branta, Lestenes baznīcas atjaunošanas fonda valdes locekle.

Svētdien, 1.decembrī, plkst. 17.00 Lestenes pagasta Tautas namā dziedātāja Lorija Vuda - Cinkusa, komponists Uģis Prauliņš un RTU vīru kora «Gaudeamus» kamersastāvs aicina uz adventes laika labdarības koncertu «Ziemassvētku zvaigzne». Mākslinieki papildus ierastajam repertuāram gatavojuši īpašu Adventes un Ziemassvētku laikam piemērotu programmu. Šie teksti un melodijas gadu simtiem uzrunā Eiropas dvēseles, aicina gatavoties gada tumšākajam laikam ar gaišu sirdi, lai ikkatrs spētu saņemt un arī sniegt mīlestības dāvanas.

Elegantās balss īpašniece Lorija Vuda - Cinkusa ir grupas «Čikāgas piecīšu» soliste un kopā ar domu biedriem pēdējos gados aktīvi dāvā cilvēkiem Ziemassvētku gaidīšanas prieku, sniedzot vairākus labdarības koncertus Latvijas novados arī koncertakcijas «Ziemassvētku roze» ietvaros.

Komponista Uģa Prauliņa mūziku atskaņo ne tikai Latvijā, bet arī daudzās citās Eiropas valstīs, Japānā, ASV, Kanādā un Austrālijā. U. Prauliņa darbs «Lakstīgala» korim un blokflautām, saņēmis Vācijas Fonoakadēmijas balvu Echo Klassik kategorijā «Gada pasaules pirmizrādes ieraksts». Šis skaņdarbs nominēts arī 2012. gada «Grammy» balvai kategorijā «Labākais mūsdienu klasiskais skaņdarbs» (Best Contemporary Classical Composition).

Ieeja koncertā par ziedojumiem. Koncerta laikā savāktie ziedojumi tiks nodoti Lestenes baznīcas atjaunošanas darbu veiksmīgai nodrošināšanai.

Iespēja ziedot Lestenes dievnama atjaunošanai arī pa ziedojuma tālruni 90006088 (zvans - LVL 1,00/EUR 1,42)

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu