Foto: Pie arēnas «Rīga» apmetušies tīģeri

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15.decembrī Rīgā pirmo reizi uzstāsies pasaules slavenais cirka šovs «Extreme», šova tīģeri jau nokļuvuši līdz arēnai «Rīga».

Šovā būs redzami eksotiskie dzīvnieki, labākie akrobāti un oriģināli komiskie numuri aizrauj gan pieaugušos, gan bērnus. Dzīvnieku mīļotājus sagaida numuri ar Indijas ziloņiem. Šie milzīgie dzīvnieki, kuru svars var sasniegt 6 tonnas, parādīs nepārspējamu eleganci un grāciju. Tāpat arī milzīgi dzīvnieki, kas sver aptuveni 1 tonnu - Amerikas bizoni . Viens skatiens uz šiem dzīvniekiem, kas skrien pa arēnu, palielinās adrenalīnu ikvienam. Baktriani ir īsts retums mūsdienu cirkā, pateicoties mākslīgai treneru vadībai, šie neveikla izskata dzīvnieki var viegli dejot un veikt trikus .

«Nāves triki» piespiedīs vairākkārt aizturēt elpu, jo ātrums un augstums ir milzīgs. Trika «Nāves rats» izpildīšana prasa milzīgu drosmi. Motoršovs «Nāves bumba» tiek uzskatīts par visekstrēmāko pasaulē motociklu triku, arēnas vidū ir novietota liela, metāliska sfēra, kuras diametrs ir 7 metri un smagums 2 tonnas. Vairāki motobraucēji vienlaicīgi veic bīstamus trikus sfērā.

Starp satriecoši ekstremāliem trikiem un burvīgiem numuriem ar dzīvniekiem būs redzami arī smieklīgi numuri ar klaunu un viņa jokiem.Visi šova numuri ir rūpīgi pārdomāti - krāsainie tērpi, baleta šova dinamiskās dejas, specefekti, gaismas un skaņas krāšņums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu