Uzdāvināt visvērtīgāko

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Ar pirmajām sniega pārslām uz zemes nolaižas svētku sajūta un miers. Miers par pabeigtajiem darbiem un darba cēliena noslēgumu. Šajā īpašajā svētku laikā, mums gribas pateikties katram, kurš ir darījis mums ko labu. Dāvanu pirkšanas drudzis pārņem mūs visus, mēs vēlamies savus tuvos cilvēkus iepriecināt ar dāvanām, kas dotu tiem patiesu prieku un svētku sajūtu. Cik gan būtu vienkārši, ja tiešām, Ziemassvētku vecītis 24.decembra vakarā, sēstos kamanās un staltu ziemeļbriežu nests, dāvātu katram to - visvērtīgāko.

Atšķirībā no Ziemassvētku vecīša, Ziemeļbrieži, nav pasaku tēls. Tie dzīvo tālajos Jakutijas mežos un bauda vistīrāko ekovidi pasaulē. Kā izrādās ziemeļbrieži var sniegt kaut ko īpašu, ne tikai pasakās, bet arī mūsu reālajā ikdienas dzīvē. Neskartā Jakutijas daba ir devusi iespēju Ziemeļbriedim kļūt par pašas labākās dāvanas – veselības, avotu cilvēkam.

Ziemeļbrieža dziedinošās spējas ir patiesi brīnumainas. Ārstnieciskiem nolūkiem tiek izmantoti tā jaunie, nepārkaulojušies radziņi – Panti. Tieši tajos, ziemeļbriedis glabā milzīgu daudzumu bioloģiski aktīvas vielas, vitamīnus un minerālus. Šīs vielas, ne tikai nodrošina ļoti strauju ragu augšanu, līdz 2 milimetriem diennaktī, bet arī kalpo kā vitamīnu rezerve pašam ziemeļbriedim, kas ļauj tam izdzīvot Jakutijas skarbajās ziemās, kad termometra stabiņš nolaižas līdz par -70 grādiem. Interesanti, ka Ziemeļbrieži paši apzinās to ārstnieciskās īpašības un labprāt ar tiem ārstē arī apslimušu biedru, ļaujot tos pakošļāt. Iegūstot pantus ziemeļbriežiem netiek nodarīts pāri. Pantu iegūšana ir nesāpīgs process un pēc to iegūšanas ziemeļbrieži turpina baudīt savu ierasto dienas ritmu.

Cilvēki pantu dziedinošās īpašības izmanto jau tūkstošiem gadu. Tie plaši lietoti senās Tibetas medicīnā, pirmo reizi rakstos tie minēti jau pirms 2000 gadiem. Ķīmiskās farmācijas ēnā, Eiropas zinātnieki tos pamanījuši un sākuši pētīt tikai 20.gadsimta otrajā pusē. Šodien, kad cilvēki vairāk sāk pievērst uzmanību veselības profilaksei un dabīgas izcelsmes preparātiem, pantu ekstrakts iegūst jaunu aktualitāti un popularitāti.

Pantiem piemīt organismu atjaunojošas un regulējošas īpašības. Tie regulē imunitāti, stiprina kaulus un locītavas, regulē organisma procesus, palīdz atjaunot spēkus un enerģiju. Tos lietojot pazūd nedrošība un negatīvas emocijas. Uzlabojas noskaņojums un vispārējā pašsajūta. Paaugstinās un atjaunojas fiziskās un garīgās spējas.

Neviļus rodas jautājums, kā gan tas skar mani, man mīļos un visbeidzot arī svētku laiku. Pavērojot savu un savu tuvinieku ikdienas ritmu no malas, skaidri jaušamas ir noguruma un stresa pēdas. Tik ļoti būtu nepieciešams palielināt izturību pret apkārtējās vides negatīvo ietekmi. Palielināt organisma spēju pretoties daudzajiem vīrusiem un baktērijām, kas to vien gaida, kā mūsu imunitātes vājuma brīdi, lai dotos uzbrukumā. Uz stresa un pārmērīga noguruma fona veidojas dažādas hroniskas slimības, sākot no bronhīta un beidzot pat ar ļaundabīgiem audzējiem.

Ir tik jauki, ka varam uzdāvināt tuviniekiem to, kas padara viņus veselākus un dzīvespriecīgākus. Iespējams, pati labākā dāvana, ko varat pasniegt šajos Ziemassvētkos ir tieši šis brīnumainais ekstrakts.

Jakutijas ziemeļbriežu pantu ekstrakts – Epsorin no šī gada tiek ražots Latvijā. Tā ražošana notiek pēc patentētas, KF Zinātņu akadēmijas izstrādātas tehnoloģijas, kas ļauj ekstraktā saglabāt visas, pantos sastopamās bioloģiski aktīvās vielas, vitamīnus un minerālus. Tādējādi, pats augstvērtīgākais pantu produkts pasaulē ir kļuvis par Latvijas produktu, un no šejienes ceļo arī uz daudzām Eiropas valstīm, kur pircēji jau sāk iepazīties ar šo ārkārtīgi veselīgo dabas produktu.

Ir svarīgi, lai ikdienā mums apkārtējie justos labi un viņus neskartu slimības, tādēļ šī ir iespēja padomāt par viņu veselību un noskaņojumu nākamajā gadā. Vai nav lieliski, ja cilvēki jums apkārt ir moži, katru rītu sagaida ar prieku un jūtas garīgi un fiziski veseli.

Jums ir iespēja uzlabot savu un sev mīļo cilvēku dzīves kvalitāti, uz brīdi kļūstot par Ziemassvētku vecīti un ar īstu ziemeļbriežu gādību, pasniegt dāvanā EPSORIN.

EPSORIN lietošana nostiprina imunitāti, samazina risku saslimt ar onkoloģiskajām slimībām, regulē cukura un holesterīna līmeni asinīs, bagātina organismu ar jodu un kalciju.

Produktam ir četri galvenie iedarbības virzieni, tas:

  • veicina organisma sistēmu pareizu funkcionēšanu;

  • veicina reģenerācijas procesus;

  • normalizē vielmaiņas procesus;

  • paaugstina organisma aizsargspējas.

Veselība ir pati dārgākā mūsu dzīvē. Ziemassvētku laiks ir lieliska iespēja pateikt paldies, iepriecināt un izrādīt patiesas rūpes par sev tuvajiem un mīļajiem.

www.epsorin.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu