Mazajam Robertam steidzami nepieciešama medicīniskā pārtika

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viengadīgajam Robertam atlicis savākt tikai 1 181 Ls! Mazulim ir diagnosticēta daļēja zarnu trakta necaurlaidība un bronhiālā astma. Lai bērns varētu ēst un elpot, viņam ir vajadzīga dārga specializētā bērnu pārtika un medikamenti. Tam ir nepieciešami 150 lati katru mēnesī, kas mazā Roberta daudzbērnu ģimenei ir ļoti liela summa.

Savus pirmos divus dzīves mēnešus Roberts pavadīja slimnīcā. Māmiņa vēl tagad nevar mierīgi gulēt naktīs, jo visu laiku uztraucas, vai mazais dēliņš nesmok. Bronhiālā astmas lēkmes parasti sākas negaidīti – apgrūtinās elpošana, un āda kļūst zilgana… Tādēļ nākas bieži izmantot elpošanas masku un veikt injekcijas.

Turklāt mazulis ir piedzimis ar daļēju zarnu trakta necaurlaidību, tādēļ viņš nevar baroties normāli kā bērniņam šajā vecumā pienākas. Šī gada janvārī viņam veica sarežģītu operāciju, kuras laikā tika veikta laparotomija ar saliedējumu atdalīšanu un apendektomija.

Pēc operācijas uz vēdera bija liela rēta, taču drīzumā tā sāka sadzīt un mazuļa stāvoklis uzlabojās: viņš sāka labāk ēst, pat varēja apēst viņa vecumam atbilstošu barības normu.

Šobrīd Robertam ir nedaudz kavēta attīstība: tikai 1 gada vecumā viņš sāka sēdēt un rāpot. Taču mazulis ir ļoti zinātkārs un draudzīgs, un ar savlaicīgu palīdzību viņš noteikti panāks savus vienaudžus.

Lai uzturētu stabilu mazuļa veselības stāvokli, ir vajadzīgi medikamenti, autiņbiksītes un arī medicīniskā pārtika Aptamil Allergy, kas ir īpaši izstrādāta bērniem ar alerģijām un zarnu trakta darbības traucējumiem. Mēnesī ir nepieciešamas 10-15 burciņas, taču katra šī pārtikas burciņa maksā 10 latus, tātad mēnesī ir vajadzīgi 150 lati.

Pavisam ir atlicis savākt 1 181 lats.

Tā ir ļoti iespaidīga summa šai lielajai un saticīgajai, taču maznodrošinātajai ģimenei, lai arī viņi saņem sociālā dienesta palīdzību, taču ienākumi ir tik mazi, ka to tik tikko pietiek pārtikas iegādei. Vecāki cenšas maksimāli samazināt visus izdevumus, lai nodrošinātu mazo Robertu ar nepieciešamajām zālēm, taču māmiņa ar tēti paši netiks galā, viņiem ir vajadzīga palīdzība.

Ja Jums ir iespēja, palīdziet mazajam Robertam!

Jūs varat ziedot 1 Ls (1.42 Eur), zvanot pa tālruni 9 000 6782, lai šim mazulim tiktu nodrošināti medikamenti un medicīniskā pārtika nepieciešamajā daudzumā.

Lai mazais Roberts varētu saņemt šo dzīvībai svarīgo pārtiku, Jūs varat ziedot arī ar pārskaitījumu uz kādu no zemāk norādītajiem banku kontiem, maksājuma mērķī ierakstot «Veselības Fonds: Robertam Geruckim».

Rekvizīti:

Nosaukums: Biedrība «Sociāli nozīmīgu projektu centrs «Varonis»»

Reg. Nr: 40008142130

Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1, Rīga, LV-1050

-SWEDBANK- Swift : HABALV22

LV56HABA0551025632423

-NORDEA- Swift : NDEALV2x

LV50NDEA0000083204700

-DNB- Swift : RIKOLV2X

LV79RIKO0002013211470

-CITADELE- Swift : PARXLV22

LV94PARX0013419570001

paypal: paypal@varonis.lv

http://varonis.lv/lv/funds/view/80

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu