Jūrmalā tualetes apmeklējums dārgāks par kafijas tasi: Sievieti izbrīna kūrortpilsētā pieredzētais

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Brīvdienās Aleksandra apmeklēja Jūrmalu un guva daudz dažādus iespaidus. Sievietei izbrīnu radīja fakts, ka pilsētā ir iespējams aiziet uz tualeti, kuras apmeklējums izmaksās dārgāk nekā kafijas tase kafejnīcā, vēsta «rus.tvnet.lv». 

Tiek norādīts, ka liela daļa Jūrmalas kafejnīcās piedāvā izmantot tualeti par 25 centiem (ja apmeklētājs neko nav pasūtījis), tad «Kafijas stūrītis», kuru meitene apmeklēja, cena ir par 10 reizēm augstāka.

Kā norāda sieviete, tā ir katra izvēle - uz tualeti var arī neiet, taču šeit ir jārunā par pilsētas reputāciju un uzņēmuma pieeju.

«Cilvēki, kuri atpūtušies ārzemēs, pateiks jums, ka nekur nav tik astronomisku cenu. Viens eiro - tas ir maksimums,» stāsta Aleksandra.

Kā parasti, sociālo tīklu lietotāji sadalījās divās nometnēs. Vieni uzskata, ka tā ir uzņēmuma nekaunīga vēlme nopelnīt uz cilvēku vajadzībām, un cenas ir jānolaiž līdz tiem pašiem 25 centiem.

Tikmēr citi uzskata, ka kafejnīcas īpašniekiem ir tiesības noteikt tualetes cenu tik augstu, cik vēlas. Tā kā tas ir privāts uzņēmums, nevis sabiedriska vieta, un lai ierobežotu cilvēku plūsmu no malas, saimnieki drīkst uzlikt tik lielu summu par tualetes apmeklējumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu