Ko sagaidīsim no Koka Zirga gada

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 1a1e, CC BY-NC-ND 2.0

2014. gada 30. janvārī pl.23.39 pēc austrumu kalendāra sākas Koka Zirga gads. Gada valdošā enerģija ir Jan – vīrišķā.

Koka vīrišķā enerģija simbolizē spēku, varu un spēju izlauzties kā asnam no zemes un kļūt par varenu koku ar stumbru. Austrumu zemes šo gadu asociē ar pavasari un austrumiem (saullēkts), tātad viss plaukst un zeļ, viss mostas dabā. Gads, kad būs daudz jāstrādā, un veiksies tiem, kas jau ielikuši pamatus savai darbībai. Nākamais gads piedāvās mums jaunas iespējas, vēlams, aktīvi darboties. Var darboties publiskā vidē, vest sev līdzi masas, iedvesmot apkārtējos, sevišķi tie, kas darbojas politiskā vidē, masu medijos vai pedagoģijā.

Cilvēki, kas dzimuši Zirga gadā mīl sabiedrību, tusiņus, sporta sacensības, trokšņošanos teātra foajē, viesības un jubilejas. Jautri un patīkami, viņi vienmēr kļūst par sabiedrības dvēseli. Zirgi ir azartiski un tāpēc bieži izvēlas sportista vai politiķa karjeru. Viņi prot valdīt pār pūli un nodarbošanās ar politiku sniedz viņiem lielu prieku. Zirgi ir apķērīgi praktiski, drīzāk viltīgi nekā gudri. Viņi rada iespaidu, ka ir pārliecināti par sevi, nešaubās par savu taisnību, bet patiesībā zem šīs maskas slēpj savu vājo raksturu.

Zirgi ir neciešami un nepacietīgi. Kaut arī viņiem uz pieres rakstīts, ka viņi reiz kļūs slaveni, tie tomēr nespēj samierināties, ka panākumi un slava nenāk uzreiz.

Zirgi ir lepni un augstprātīgi dzīvnieki, neiedomājami egoisti, viņus neinteresē apkārtējie, uztrauc tikai paša personība.

Ģimenē Zirgi kļūs par uzmanības un dzīves centru. Visi tuvinieki aizņemti tikai ar vienu domu – kā apmierināt Zirgu. Visi ģimene aizmirsusi par saviem darbiem, domā par Zirga panākumiem, veselību, labsajūtu un kreklu gludināšanu. Pārsteidzoši ir tas, ka jau pati Zirga fiziskā klātbūtne ģimeni vieno un pietiek viņam tikai aiziet, kad viss brūk uz malu malām, līdzīgi kā sērkociņu namiņš. Cilvēki, kuri dzimuši Zirga gadā ir aizņemti tikai ar savu karjeru un veiksmes meklējumiem, bet tieši uz visa tā turas viņa ģimenes labklājība.

Zirgi sūri un grūti strādā un māk pelnīt naudu.

Mīlestībā Zirgi reti kad ir laimīgi, un iemesls tam ir viņu neaptveramais egoisms. Savu laimi Zirgi atrod savienībā ar Kazām, Tīģeriem un Suņiem. Vissliktākā savienība ar Žurkām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu