Kurp ceļot, pamatojoties uz savu zodiaka zīmi?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Esi iestrēdzis nākamā ceļojuma galamērķa plānošanā? Atstāj to zvaigžņu ziņā! Brīvdienu eksperti no «Booking.com» ir ieskatījušies zvaigznēs un izpētījuši, uz kurām pasaules vietām ieteicams doties, pamatojoties uz tavu horoskopa zīmi. Tavs sapņu ceļojums varbūt jau ir likteņa noteikts.

Ūdens zīmes - Vēzis, Skorpions, Zivis

Tie, kas dzimuši Ūdens zīmē, var būt jūtīgi, spēcīgi, emocionāli un mīloši. Skorpioni meklē galamērķus, kur atslābināties, Zivis iemīlas sapņainos galamērķos, savukārt Vēži meklē relaksējošas atpūtas vietas.

Kurp doties? Parīze, Francija

Foto: pexels.com

Uguns zīmes - Auns, Lauva, Strēlnieks

Nav pārsteigums, ka Uguns zīmes ir ugunīgi un enerģiski cilvēki. Tavs optimisms un dzīvīgums ved tevi piedzīvojumu pilnās brīvdienās.

Kurp doties? Portelizabeta, Dienvidāfrika

Foto: pexels.com

Zemes zīmes - Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Zemes zīmēs dzimušie mēdz būt attapīgi un ambiciozi cilvēki. Vērši kopumā ir pašpietiekami, kamēr Jaunavas ir organizētas un vērstas uz detaļām.

Kurp doties? Napas apgabals, Kalifornija

Foto: pexels.com

Gaisa zīmes - Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Sabiedriski, neatkarīgi un zinātkāri - zīmes, kam visu patīk darīt pa savam. Dvīņiem patīk izaicinājumi, Svari meklē līdzsvaru, bet Ūdensvīri var būt ļoti neatkarīgi.

Kurp doties? Banfa, Kanāda

Foto: pexels.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu