Skaistā Itālijas pilsētā pārdod simtiem māju par vienu eiro

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vai kādreiz esi sapņojis par pašam savu mājiņu skaistā Itālijas ciematiņā? Sardīnijas pilsētā Ololai šobrīd iespējams iegādāties mājas par vienu eiro, ziņo raidsabiedrība CNN.

Ololai atrodas kalnainā Barbadžijas reģionā Sardīnijas salā, ko no visām pusēm apskalo Vidusjūra. Šobrīd pilsētā iespējams iegādāties simtiem māju, kuru cena ir tikai viens eiro.

Jāņem vērā, ka, realizējot vilinošo piedāvājumu, jāņem vērā arī daži noteikumi. Mājas, kuras tiek pārdotas par nelielajām naudas summām, ir sliktā stāvoklī, tāpēc pircējiem jāapņemas trīs gadu laikā tās atjaunot. Tiek lēsts, ka atjaunošanas izmaksas varētu būt apmēram 20 tūkstoši eiro.

Pēdējo gadu laikā Ololai pilsētas iedzīvotāju skaits sarucis par apmēram vienu tūkstoši. Katru gadu pilsētā piedzimst tikai pāris jaundzimušo. Piedāvājot iegādāties mājas par vilinošām cenām, pilsētā cer atkal palielināt iedzīvotāju skaitu.

«Lepnums mūsu pagātnē ir mūsu spēks. Mēs vienmēr esam bijuši izturīgi cilvēki un neļausim mūsu pilsētai nomirt,» sacījis Ololai pilsētas mērs Efisio Arbau.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu