Šī sieviete bijusi visās pasaules valstīs un iekļuvusi Ginesa rekordu grāmatā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pasaules apceļošana ir daudzu cilvēku klusais sapnis, tomēr kādai 28 gadus vecai sievietei izdevies to perfekti piepildīt. 18 mēnešu laikā viņa apceļojusi 196 pasaules valstis, kā arī sasniegusi divus pasaules rekordus, vēsta medijs «Popsugar».

Kesija de Pekola ir kļuvusi par pirmo sievieti, kura rekordīsā laikā bijusi visās pasaules valstīs - pēc ceļojuma viņai izdevies lauzt divus Ginesa pasaules rekordus.

Pirms došanās piedzīvojumā Kesija vairāk nekā 85 stundas nedēļā strādāja par auklīti. Viens no viņas dzīves mērķiem bija apceļot pasauli, tāpēc pēc 25 gadu vecuma sasniegšanas viņa nolēma šo sapni piepildīt. Ceļojums kopumā ilga pusotru gadu. Strādājot par auklīti, Kesijai izdevās iekrāt apmēram 10 tūkstošus ASV dolāru, taču viņa piesaistīja arī sponsorus, kas palīdzēja finansiāli.

«Tā bija grūtākā lieta, ko bijusi darījusi, turklāt es izvēlējos to darīt vienatnē. Ceļojuma laikā tas brīžiem kļuva nogurdinoši - ar katru mēnesi tas kļuva par arvien lielāku izaicinājumu,» par piedzīvojumu stāsta Kesija.

Ņemot vērā Ginesa pasaules rekorda noteikumus, Kesija nevienā no valstīm nevarēja pavadīt ilgāk kā 14 dienas. Lai arī sākotnēji tas licies pietiekami ilgs periods, pieturēties pie šiem noteikumiem kļuva arvien grūtāk brīžos, kad viņa jutās pārgurusi.

Neskatoties uz to, ka Kesija viesojusies visās pasaules valstīs, Amerikas Savienotās Valstis joprojām ir viņas mīļākā vieta - tās ir viņas mājas. Viņai ļoti paticis arī Argentīnā, Jaunzēlandē, Jordānijā, Franču Polinēzijā un Vankūverā.

«Viena lieta, ko sapratu par cilvēkiem, ir tā, ka mēs visi esam vienādi - mums visiem ir savas pamatvajadzības. Neskatoties uz reliģiju, politiskajiem uzskatiem, dzimumu un tautību, mēs visi vēlamies siltu maltīti, jumtu virs galvas, pieeju tīram ūdenim un mīlošu ģimeni,» par saviem secinājumiem stāsta Kesija. «Pasaule nav tik bīstama, kā mums liekas, - cilvēki ir laipni un viesmīlīgi it visur!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu