Ņujorka par 50 eiro! Ceļojumi lidmašīnās, kuras nekad nepaceļas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Iekārtojās biznesa klases sēdvietās, piesprādzējās un devās ceļojumā uz Francijas galvaspilsētu Parīzi, taču lidmašīna tā arī nepacēlās no zemes. Kā tas ir iespējams? Pagājušajā nedēļā Tokijā 12 pasažieri izbaudīja vēl nebijušu pieredzi, dodoties virtuālā ceļojumā.

Iekāpjot «lidmašīnā», pasažieri iekārtojas biznesa klases sēdvietās. «Lidojuma» laikā viņiem tiek pasniegta četru kursu maltīte, taču pēc tam iespējams izbaudīt virtuālu ceļojumu pa kādu no izvēlētajām pilsētām. Kompānijas «First Airline's» piedāvātie virtuālie ceļojum uz tādām pasaules vietām kā Parīze, Roma, Havaju salas, Ņujorka un citām tiek izpārdoti regulāri, ziņo aģentūra «Reuters».

«Īstais lidojums sagādā problēmas - tam ir jāsagatavojas, tas ir dārgs un tam vajadzīgs laiks. Tāpēc es uzskatu, ka ir labi, ka cilvēki var izbaudīt to arī bez problēmām,» savu viedokli pauž Takaši Sakano (39), viens no virtuālā ceļojuma izmēģinātājiem.

Virtuālā ceļojuma cena vienam cilvēkam izmaksā apmēram 50 eiro.

«Mums ir daudzi vecāka gadu gājuma klientu, kuri vēlas doties ceļojumos, bet dažādu iemeslu dēļ nespēj to izdarīt,» stāsta viens no uzņēmuma darbiniekiem, atklājot, ka pārsvarā šo pakalpojumu izmanto gados vecāki cilvēki no Japānas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu