9 ceļojumu galamērķi, kas jāapskata pavasarī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lēnām atvadoties no ziemas, ceļotgribētāji sāk meklēt galamērķus pavasara rezervējumiem. Uz kuriem galamērķiem ir vērts doties martā, aprīlī un maijā? Uzņēmums «Booking», kas piedāvā plašāko naktsmītņu klāstu visā pasaulē, ir apkopojis tā rīcībā esošos datus un noskaidrojis, kuri galamērķi ir paši skaistākie tieši pavasarī. Šie galamērķi pavasarī ir saņēmuši augstāku vērtējumu nekā citos gadalaikos, tāpēc, ņemot vērā īsto ceļošanas ekspertu – vietnes lietotāju – viedokli, piedāvājam iecienītāko pavasara galamērķu sarakstu.

 
Foto: publicitātes foto

Ņujorka, ASV

Brīvība dzīvot, kā vēlies, un laimes meklējumi – kura gan cita pilsēta varētu labāk simbolizēt Amerikas galvenos dibināšanas principus? Katrā ieliņā ir kas jauns un neparedzams, turklāt pavasarī Ņujorkā nekad netrūkst darāmā. Dodieties burvīgā pastaigā pa dažiem no pasaulē iespaidīgākajiem parkiem un vērojiet, kā pilsēta atmostas no ziemas miega.

 
Foto: publicitātes foto

Holboksas sala, Meksika

Holboksas sala atrodas ziemeļos no Jukatanas pussalas, un to no kontinenta atdala lagūna, kuras siltais un seklais ūdens priecē ceļotājus. Šīs bezrūpīgās salas ūdeņi varētu būt Meksikas visrūpīgāk glabātais noslēpums – šeit dzīvo visdažādākie ūdens dzīvnieki, tostarp delfīni, jūras bruņurupuči, flamingo, pelikāni, barakudas un daudzi citi!

 
Foto: publicitātes foto

Poliņano a Mare, Itālija

Šī nelielā, unikālā pilsēta tiek dēvēta par Adrijas jūras pērli sava burvīgā vēsturiskā centra, līkumainās piekrastes un apslēpto līču un smilšaino pludmaļu dēļ. Poliņano a Mari vislabāk ir apmeklēt tieši pavasarī, jo temperatūra tik tikko ir pakāpusies, tomēr tā joprojām ir mērena, un nav izteikta mitruma.

 
Foto: publicitātes foto

Kinseila, Īrija

Kinseila atrodas Īrijas dienvidu piekrastē, Korkas grāfistē. Vēsturiski šī vieta ir bijusi zināma kā osta un zvejnieku pilsēta, tomēr mūsdienās to labāk atpazīst tūristu dēļ, kas tajā ierodas no marta līdz maijam, lai izbaudītu vēso, sprigano Īrijas pavasara gaisu. Daži no vietnes Booking.com galvenajiem ieteikumiem, ko izbaudīt šajā galamērķī, ir ainavas, ēdieni, restorāni, krogi un atpūta.

 
Foto: publicitātes foto

Antigva Gvatemala, Gvatemala

Gvatemala tās subtropu un tropu klimata balansa dēļ ir pazīstama kā «mūžīgā pavasara zeme», un UNESCO pasaules mantojuma sarakstā iekļautā pilsēta Antigva Gvatemala arī nav izņēmums. Agrāk tā bija Gvatemalas Karalistes galvaspilsēta, tomēr mūsdienās šī pilsēta ir slavena mērenā klimata un plašo reliģisko svinību dēļ gavēņa laikā.

 
Foto: publicitātes foto

Lintona, Lielbritānija

Lintona ir neliela piekrastes pilsētiņa, kas slavena ar tās skaisto dabu un neskarto ainavu. Pilsētiņa atrodas augstu uz piekrastes klints, un no tās paveras brīnišķīgs skats uz ostas ciematu Linmatu. Pavasarī ceļotāju acis priecē purpurkrāsas orhidejas zaļajās ielejās starp augstajām piekrastes klintīm.

 
Foto: publicitātes foto

Barselona, Spānija

Barselonu neapšaubāmi raksturo dzīves vieglums. Lieliskais klimats un rosīgā pludmales dzīve aicina jūs izbaudīt šo vietu pilnībā, ļaujoties saulei. Dodieties meklēt piedzīvojumus Gotiskajā kvartālā, iepazīstot intriģējošās ieliņas un mākslinieku kādreiz iecienītās vietas. Pavasarī Barselonu pārņem dažādu festivālu, pasākumu un izstāžu kņada.

 
Foto: publicitātes foto

Džespera, Kanāda

Kalnu pilsētiņa Džespera atrodas Džesperas dabas parkā, sniegoto Kanādas Klinšu kalnu vidienē. Šeit atrodami dzidri ezeri, zaļi meži un ledāju kušanas rezultātā radušās upes. Nekas nepārspēj pavasari Džesperā neatkarīgi no jūsu izvēlētās aktivitātes brīvā dabā – vietnes Booking.com ceļotāju galvenie ieteikumi ir ainava, kalni, daba, pārgājieni un savvaļa.

 
Foto: publicitātes foto

Koprivštica, Bulgārija

Koprivšticā joprojām ir jūtama Bulgārijas nacionālās atmodas posma atmosfēra no 19. gadsimta, tādējādi to var uzskatīt par vienu no bulgāru kultūras galvaspilsētām. Vietnes Booking.com ceļotāji šo galamērķi iesaka vēstures, arhitektūras un muzeju dēļ, un, apmeklējot šo pilsētu siltā pavasara dienā, ceļotāji var uz brīdi atgriezties pagātnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu