Ceļojums ar vilcienu pa Indiju kopā ar suņiem: kāda pāra pieredzes stāsts

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/dugardd

Kāds pāris no Ņūdeli, Indijā, izlēmuši ceļot kopā ar saviem diviem suņiem Marco-Polo un Tigress. Daudzi cilvēki brīnās un izrāda neizpratni, kāpēc četrkājainie draugi dodas līdzi ceļojumā pa Indiju, dažus interesē suņu šķirne. Vairāki cilvēki arī vēlējušies nofotografēties kopā ar ceļotājiem un suņiem.

Ceļojumos pāris atskārtuši, cik lieliski ceļabiedri ir suņi. «Tas ir tāpat, kā iegūt jaunus acu pārus, caur ko ieraudzīt pasauli,» stāsta ceļojošais pāris, norādot, ka dodas kopā ceļojumos ar vilcienu, ņem līdzi spalvainos draugus uz pludmali un ļauj tiem skriet savvaļā. Nu jau kopā ar suņiem pāris ceļo teju gadu.

Ceļotāji arī stāsta, ka došanās ceļā kopā ar suņiem Indijā, kas nav dzīvniekiem draudzīgākā valsts, ir visai izaicinoša. «Cilvēki rāda uz mums ar pirkstiem, kliedz un smejas, bet lielākoties mēs saskaramies ar ziņkārību,» stāsta ceļotāji, atzīstot, ka saņēmuši arī daudz atbalsta vārdu no dzīvnieku mīļotājiem un iedrošinājuši cilvēkus ceļot kopā ar saviem mīluļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu