Uzņēmums meklē cilvēkus, kuriem maksās par ceļošanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rawpixel.com

Lielākā daļa cilvēku sapņo par iespēju ceļot un saņemt par to naudu. Tūrisma kompānija «Busabout» nākusi klajā tieši ar šādu piedāvājumu. Uzņēmums meklē četrus sociālo tīklu ekspertus, kuri trīs mēnešus ceļos pa Eiropu.

«Busabout» piedāvā ceļotājiem apskatīt Eiropas populārākos tūrisma galamērķus, dodoties ceļā ar autobusu. Uzņēmums izveidojis maršrutu, kas ved cauri 47 dažādiem galamērķiem 15 Eiropas valstīs.

Uzņēmums meklē četrus ekspertus, kas dosies trīs mēnešu ilgā ceļojumā pa Eiropu un savus piedzīvojumus dokumentēs sociālajos tīklos. Šai komandai spilgtākos ceļojuma mirkļus un stāstus vajadzēs publicēt «Instagram», «Youtube» un «Snapchat» vietnēs, kā arī «Busabout» blogā.

Atbilstošie kandidāti ceļojumā varēs doties no 2018. gada jūnija līdz septembra sākumam. Katram no dalībniekiem būs iespēja doties piecus tūkstošus vērtā piedzīvojumā, kas iekļauj naktsmītnes, kabatas naudu, kā arī papildu bonusu ceļojuma beigās.

Ceļojums sākas Francijas galvaspilsētā Parīzē un noslēdzas Horvātijas pilsētā Splitā.

Lai pieteiktos vilinošajam piedāvājumam, interesentiem līdz aprīļa vidum jānosūta personīgais izvēlētās sociālās platformas profils, kā arī 60 sekundes garš video, kurā jāpastāsta, kāpēc tieši viņš ir piemērots šai pozīcijai.

Sīkāks info šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu