Sieviešu sala: Somijā izveido kūrortu tikai sievietēm

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DAVID GANNON / AFP

Uzņēmēja uz kādas no salām Somijas piekrastē izveidojusi ekskluzīvu kūrortu tikai sievietēm – vīrieši uz salas vispār netikšot ielaisti, vēsta ASV raidorganizācija CNN.

Ideja par tikai sievietēm paredzēta kūrorta un viesnīcas izveidi pieder uzņēmējai Kristīnei Rotai, kura uzskata, ka ir jārada sievietēm iespēja smelties enerģiju, ko rada kontaktēšanās ar citām sievietēm.

Rota ir sieviešu dzīvesstila bloga «SuperViņa» («SuperShe») autore. «SuperViņa» arī ir platforma, kas sniedz sievietēm iespēju veidot kontaktus ar citām sievietēm.

Uz salas izveidotajā kūrortā vienlaicīgi varēs uzturēties desmit viešņas, apmetoties kādā no četriem ekskluzīviem namiņiem.

Vietu rezervēšana «SuperViņa» kūrotā gan nebūšot tik vienkārša kā jebkurā parastā kūrortā - «SuperViņas» viešņas pati personīgi izvēlēsies kūrorta īpašniece Rota.

Interesentes tiek aicinātas pieteikties «SuperShe» interneta vietnē.

Rota atklāj, ka galvenais priekšnosacījums, lai sieviete saņemtu uzaicinājumu atpūsties kūrortā, viņai jābūt brīnišķīgai personībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu