Noskaidrotas kaitinošākās pozas ceļojumu fotogrāfijās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Pašiņi un «hotdoga kājas» atzītas par kaitinošākajām «Instagram» ceļojumu pozām, vēsta «Daily Mail».

Par tracinošām sociālo mediju lietotāji atzinuši fotogrāfijas ar pārīšiem, kuri kadrā skūpstās. Tāpat par apnicīgiem atzīti ceļojumu foto, kuros tiek mēģināts ar pirkstiem «saķert» saulrietu, lēkts gaisā vai iets prom no kameras.

Nothing but blue skies??#hotdoglegs #moalboal #philippines #cebu #beach

A post shared by Fiona McLean (@fionamclean) on

Kaitinošāko fotoattēlu pētījumu sociālajos tīklos veikusi Lielbritānijas ceļojumu aģentūra «Bolsver Cruise Club». Izpētē noskaidrots, ka trešā daļa aptaujāto sociālo tīklu lietotāju necieš pašiņus, kā arī «hotdogu kājas», kas uzņemtas, sievietei gozējoties pludmalē.

Tiek uzskatīts, ka šādi attēli ir pārlieku pretenciozi, nodēvējot to par lieku izrādīšanos. «Instagram» lietotāji atzinuši, ka mēdz atsekot sociālo tīklu profiliem, kuros parādās šāda veida fotogrāfijas.

This ??

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Tāpat noskaidrojies, ka «hotdogu kāju» poza visvairāk tracina tieši sievietes. Fotogrāfijas, kurās pāri skūpstās, lielākoties negatīvas emocijas izraisa sociālo tīklu lietotājiem, kas ir jaunāki par 25 gadiem.

Pētījums veidots ar mērķi noskaidrot ne tikai kaitinošākās ceļojumu fotogrāfijas, bet arī saprast, kāda veida attēli, pēc sociālo tīklu lietotāju domām, tuvākajos gados varētu kļūt par iecienītākajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu