Galamērķi Eiropā, kur ieplānot šīs vasaras atvaļinājumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: unsplash.com

Eksotiski galamērķi parasti saistās ar vietām ārpus Eiropas, taču tā nebūt nav taisnība. Šovasar ieplāno ceļojumus Eiropā – arī šeit ir vietas, kas liks justies gluži kā otrā pasaules malā. Veldzējies okeāna ūdenī, ļaujies saules stariem un izbaudi neaizmirstamus dabas skatus.

 
Foto: unsplash.com

Izbraukā Portugāli krustu šķērsu ar kemperi

Izbraucieni ģimenes vai draugu lokā vienmēr ir jautri un aizraujoši, it īpaši, ja vēl brauc gar neaizmirstami skaistām dabas ainavām. Apskati Portugāli no cita skatu punkta – noīrē lielo kemperi un dodieties ceļojumā gar Portugāles krastu no Portu līdz Lisabonai. Šeit atrodas pārsteidzoši skaistas pludmales un klintis, kuras dēvē arī par Eiropas malu, izgaršo vietējos ēdienus un atklāj portugāļu kultūru.

 
Foto: unsplash.com

Apskati vulkānu salu Lansaroti

Krāšņā Spānijas sala, kas atrodas samērā tuvu Āfrikas kontinentam, spēs pārsteigt ikvienu. Ļaujies palmu un saules maģijai, apskati košo Lansarotes salas arhitektūru un gleznotāja un arhitekta Cēzara Manrikes māju un studiju. Šeit ir iespējams vēl reizi piedzīvot pagājušā gadsimta 60. gadu šarmu, atklāt vēl neredzētus mākslas darbus un apskatīt mākslinieka projektētās ēkas, kas nu jau ir kļuvušas par muzejiem.

 
Foto: unsplash.com

Kempingo Dānijā

Dodies ģimeniskā izbraucienā dāņu stilā – sāc ceļu Dienviddānijas krastā, izīrējiet kempingu namiņus un baudiet Skandināvijas pludmales. Šajā Dānijas daļā ir vērts doties apskatīt pasakaino balto smilšu krastu un briežu audzētavas ciematiņā Blavanda, kas atrodas netālu no Esbjergas. Ja atrodies šajā apgabalā, neaizmirsti iepriecināt bērnus un doties uz Lego zemi, kas atrodas vien 30 minūšu braucienā no Esbjergas.

 
Foto: unsplash.com

Izdzīvo nervus kutinošus piedzīvojumus Pireneju kalnos

Dodies laivu braucienā, izstaigā mežonīgo upju krastus vai izmēģini spēkus kajakošanā Pireneju kalnos uz Francijas un Spānijas robežas. Arī mierīgākajiem ceļotājiem šeit atradīsies aizraujošas nodarbes – izstaigā kalnu virsotnes vai dodies izjādē ar zirgiem, kā arī šis reģions ir slavens ar tā augu un dzīvnieku daudzveidīgumu.

 
Foto: unsplash.com

Atklāj mītus un noslēpumus Grieķijā

Grieķijā ir vērts doties nostāk no lielākajām pilsētām un apskatīt Pagasitikas līča krastu, kas katram tūristam liks sajusties kā īstam sengrieķu eposa tēlam. Izpēti līča krastā esošās šarmantās pilsētiņas, izgaršo tradicionālo valriekstu kūku un iegādājies suvenīrus. Līča piekrastes galvaspilsētā Volā atradīsi arī greznas bizantiešu baznīcas, muzejus, kalnu pilsētiņas un senatnīgas muižas.

#voula #greece

A post shared by Atta-Ul Naseer (@imamgreece) on

 
Foto: unsplash.com

Dodies velobraucienā Rumānijā

Karpatu kalni ir piemēroti velosipēdistiem – izmanto iespēju un izbraukā Karpatu kalnus, apskati vietējos ciematus. Sāc braucienu Bukarestē – dodies ceļojumā gar kalnu pakājēm, līdzenumiem, klintīm un visbeidzot apskati spoku apsēsto grāfa Drakulas pili Branā. Izvēlies sev piemērotāko grūtības līmeni, piemēram, vidēja grūtības līmeņa velobraucienam maksimālais pieveikto kilometru daudzums dienā ir 37 kilometri.

 
Foto: unsplash.com

Peldies sāļajā Menorkas pludmalē

Menorka ir viena no eksotiskajām Spānijas Baelāru salām. Veldzējies siltajā Spānijas saulē un izbaudi sāļo okeāna ūdeni – Menorkas pludmales ir atzītas par vienām no skaistākajām pludmalēm pasaulē. Dodies pārgājienā gar krastu vai ar kuģīti uz pārējām Baelāru salām un atklāj jaunas spāņu salu pērles.

 
Foto: unsplash.com

Baudi lauku gaisotni un kalnu virsotnes Austrijā

Šovasar dodies ekspedīcijā Austrijas kalnu ieskautajās pilsētiņās un apskati vācu zemju lauku burvību. Austrijas apgabalā Tirolē izstaigā kalnu virsotnes un pieveic slēpošanas trases ar velosipēdu. Dienas noslēgumā dodies atslābināties uz kādu no Austrijas termālā ūdens centriem.

Идеальный дом! . #tyrol #austria #innsbruck #alps #travel

A post shared by Maria Shukhtina (@mashashukhtina) on

 
Foto: unsplash.com

Izlauzies no rutīnas Horvātijā

Kamēr jaunieši šeit revidē bārus un naktsklubus, netraucēti varēsi arī pavadīt laiku laivojot vai apmeklējot vietējos restorānus un kafejnīcas. Peldies zilajos Horvātijas ūdeņos, laiskojies šūpuļtīklā vai dodies nelielā pilsētu ekspedīcijā.

 
Foto: unsplash.com

Izstaigā kalnus Šveicē

Līdzīgi kā Austrijā, arī Šveices kalnu pakājēs atrodas neaizmirstami skaistas lauku pilsētas, kuras liks aizmirsties un relaksēties. Dodies kalnu pārgājienā un centies «noķert» Šveices spožo saullēktu vai saulrietu. Īsteniem ceļotājiem ir ieteicams apskatīt šokolādes «Toblerone» kalnu Materhornu, bet pilsētniekiem noteikti patiks bagātnieku pilsēta Cīrihe.

 
Foto: unsplash.com

Laiskojies Korsikas saulē

Šī franču Vidusjūras sala būs piemērota tām ģimenēm, kurās ceļojumu gaumes krasi dalās – šī ir kalnainākā sala Eiropā, taču to apskalo Vidusjūras siltie ūdeņi. Tas nozīmē, ka šeit varēs apvienot kāpelēšanu kalnos ar laiskošanos smilšainajā Korsikas pludmalē. Šī vieta patiks ne tikai dabas cienītājiem bet arī jauniešiem, kas vēlas naktis pavadīt naktsklubos un dzirdēt svaigāko elektronisko mūziku.

Beauté de l'ile #corsica #capicorsu #bastia #iledebeaute

A post shared by Magali A (@capicorsu2b) on

 
Foto: unsplash.com

Apskati romantisko Itālijas pilsētu Veronu

Verona daudziem asociēsies ar Šekspīra traģēdiju «Romeo un Džuljeta» - šajā pasakainajā pilsētiņā varēsi apskatīt Džuljetas balkonu, izbaudīt īstu itāļu pastu un picu, redzēt romiešu amfiteātri, baznīcas un gleznainās Veronas arhitektūru. Netālu no Veronas atrodas slavenais Gardas ezers, Milāna un Venēcija, tāpēc ceļotājiem ir ieteicams neaprobežoties tikai ar vienas pilsētas apskati, bet doties nelielā izbraucienā itāļu gaumē.

?♡❤️ITALY?♡❤️ ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?Please visit his/her beautiful gallery? ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ? PHOTOGRAPHER: ?@eughenik ? ? LOCATION: ??#verona ?SELECTED BY: @minga.mrc ?Follow ? @italiastyle20 ✔ Hashtag ?#italiastyle20 ? Founder: @chrisma1105 ? Admin: @minga.mrc ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Our other galleries: ? @italiaStyle20 ? @italiaStyle_abruzzo ? @italiaStyle_basilicata ? @italiaStyle_calabria ? @italiaStyle_campania ? @italiaStyle_emiliaromagna ? @italiaStyle_friuveneziagiulia ? @italiaStyle_lazio ? @italiaStyle_liguria ? @italiaStyle_lombardia ? @italiaStyle_marche ? @italiaStyle_molise ? @italiaStyle_piemonte ? @italiaStyle_puglia ? @italiaStyle_sardegna ? @italiaStyle_sicilia ? @italiaStyle_toscana ? @italiaStyle_trentinoaltoadige ? @italiaStyle_umbria ? @italiaStyle_valledaosta ? @italiaStyle_veneto ? @italiaStyle_firenze ? @italiaStyle_trasimeno ? @italiaStyle_hdr ? @italiaStyle_sunset ? @italiaStyle_bn ? @italiaStyle_street ? @italiaStyle_borghi ? @italiaStyle_landscapes ? @worldstyle5 ? @europestyle_ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ? WEB PHOTOS ? STOLEN PHOTOS ? Gradito repost - repost or screen ◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ #italia #italy #rome #bellaitalia #ig_italia #ig_italy #igersitalia #venice #mediterraneo #ig_worldclub #igworldclub #volgoitalia #loves_mediterraneo #italian_places #thehub_italia #roma #venezia #italiastyle #italian #italiainunoscatto #kings_shot #whatitalyis #italia_cartoline #europestyle_ #italiastyle_veneto ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

A post shared by Tag: #italiaStyle20 (@italiastyle20) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu