Labākās nūdistu pludmales: kas jāievēro, ja gribi sauļoties pliks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: unsplash.com

Lai gan daudzās pasaules vietās sauļošanās kailam tiek uzskatīta par tabu, pēdējā laikā tā kļuvusi par visai ierastu praksi, vēsta «CNN», kas apzinājis Latvijai tuvākās un pasaulē labākās nūdistu pludmales, kā arī apkopojis noteikumus, kas jāievēro visiem, kas vēlas sauļoties kaili.

1. Sarkanā jeb «Red beach» Grieķijā

Par sarkano pludmale Krētā nodēvēta sārtās nokrāsas smilšu un klinšu dēļ.

2. «Buhne 16» Vācijā

Šajā pludmalē parasti ir diezgan vēsi, tikai 17 Celsija grādi. Šī ir pirmā un arī iecienītākā nūdistu pludmale. Šeit iespējams zvilnēt ne tikai smiltīs, bet arī atpūtas krēslos un pat rīkot vakara pludmales ballītes.

3. «Platja des Cavallet» Spānijā

Oficiālā nūdistu pludmale, kas atrodas Ivisā, sadalīta vairākos sektoros. Tajā ietilpst arī atsevišķa pludmales daļa klubu ballītēm, homoseksuāļiem un nūdistiem.

4. «Cap d'Agde» Francijā

Nereti šo vietu dēvē par Kailo pilsētu. Tiek uzskatīta par pasaulē lielāko nūdistu pludmali, kas vienā vasaras dienā var piesaistīt pat četrdesmit tūkstošus atpūtnieku. Šeit sauļoties gribētāji var uzturēties kaili jebkurā vietā – restorānos, veikalos, pastā un pat bankā. Lai atrastos šeit, kailums ir obligāts.

5. «Spiaggia di Guvano» Itālijā

Šī vieta atgādinot skatus no filmas. Pludmalē iespējams nokļūt, vienīgi izmantojot ļoti senu, pamestu vilcienu tuneli, līdzi ņemot lukturīti. Ūdens šajā pludmalē ir tīrs, skaidrs un burvīgs!

5 lietas, kas obligāti jāievēro nūdistu pludmalē:

1. Nedrīkst pētīt citus nūdistus;

2. Nedrīkst fotografēt vai filmēt bez citu atļaujas;

3. Sēžot uz soliņiem publiskai izmantošanai, jālieto dvielis;

4. Jāapģērbjas, kad dodies prom;

5. Nekādas seksuāla rakstura darbības!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu