Augstākā līmeņa greznība: viesnīca, kurā samita laikā dzīvoja Kims Čenuns

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

Samita laikā Singapūrā Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns apmeties pilsētas ekskluzīvākajā viesnīcā «St. Regis Singapore», vēsta «CNN».

Kimu pavadījuši vairāki desmiti miesassargu, kas pārbaudījuši viesnīcas foajē. Kopā ar Singapūras policijas un viesnīcas darbiniekiem miesassargi izveidojuši dzīvo vairogu, lai neviens neredzētu Kima ierašanos.

Nofotografēt Ziemeļkorejas līderi neesot bijis iespējams. Viesnīcā ievēroti strikti drošības pasākumi. Viesiem aizliegts lietot telefonus vai ņemt rokās sev piederošās mantas.

Kima ierašanās brīdī klātesošajiem esot bijis nekustīgi jāsēž. Kims taisnā ceļā devies uz liftu. Drīz pēc tam ieradusies arī Kima jaunākā māsa un citas amatpersonas.

Kims apmeties 335 kvadrātmetru lielos apartamentos viesnīcas pēdējā stāvā. Apartamentu sienas klāj apgleznotas zīda tapetes.

Tajā izvietoti arī slavenu mākslinieku, tostarp Marka Šagāla oriģināldarbi. Apartamentos ir viena guļamistaba, trīs atsevišķas viesu istabas, ēdamzāle, biroja telpa un sporta zāle.

Skats no apartamentiem paveras uz Singapūras botānisko dārzu. Viena nakts viesnīcas numuriņā izmaksā no septiņiem līdz deviņiem tūkstošiem dolāru (no sešiem līdz astoņiem tūkstošiem eiro).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu