Bermuda - galamērķis rozā krāsas cienītājiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Rozā krāsa šogad piedzīvo teju vai renesansi - rozā brilles, kleitas, somas, pat sienu krāsas un smūtiji šodien nav nekāds brīnums. Īstenus rozā krāsas cienītājus teju vai pārsteigs košā un siltā Atlantijas okeāna sala Bermuda. Šeit varēsi baudīt ne tikai rozā kokteiļus un uzvilkt rozā kleitu, bet arī apskatīt rozā smilšu pludmales, rozā arhitektūras pieminekļus un sapņot rozā saulrieta ieskāvumā.

Lielbritānijas īpašumā esošā sala Atlantijas okeānā pārsteigs katru ceļotāju - šīs salas vizītkarte ir rozā krāsa, kas manāma teju it visā. No arhitektūras pieminekļiem līdz pat dabas ainavām, tostarp koraļļu rifiem, Bermudu klāj rozā krāsa.

#nofilter #bermuda #vacation #cruise #beach

A post shared by Rylee (@justrylee_) on

Ievērojamākais arhitektūras piemineklis Bermudā ir rozā pils jeb Hamiltonas Princese. Šī neatvairāmā pils ir celta 1885. gadā, taču pavisam nesen, 2016. gadā, pils piedzīvoja iespaidīgu renovāciju un izskatās vēl iespaidīgāka kā jebkad. Rozā pils kalpo kā spa viesnīca, kas ik gadu uzņem tūkstošiem ceļotāju. Interesanti, ka viesnīca ir pat izveidojusi savu mikļbirku #posepink, kuru apmeklētājiem jāliek visos selfijos, kas uzņemti pie pils rozīgajām sienām.

Bermuda no pārējām eksotiskajām salām atšķiras ar tās krāšņajām rozā pludmalēm, kuras klāj koši rozā smiltis un apskalo spilgti zilais okeāna ūdens. Bermudas tūrisma kompānijas piedāvā arī izmest riņķi ar kuģīti, kas ļaus aplūkot pludmales no attāluma un apskatīt koraļļus, kas caurspīdīgajā ūdenī redzami pat visai lielā dziļumā.

Caught up in a @Bermuda daydream. #GoToBermuda

A post shared by Christina Leme (@lemelemz) on

Esot Bermudā, apskatāmo objektu sarakstā iekļauj Svētā Džordža salu Bermudu salu kompleksa austrumu galā. Svētā Džordža salā savulaik atradās Bermudas galvaspilsēta - te ir saglabājušies neskaitāmi vēstures pieminekļi, tāpēc šī vieta ir iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā.

#tbt Easter egg inspiration in Bermuda ???

A post shared by Michele Creelman (@michelerb) on

Bermudas salas galvenā eksportprece ir ziedi - lilijas un hibiski, tāpēc šeit puķu mīļotājus patīkami pārsteigs krāšņās puķes un neaprakstāmie dārzi, kas manāmi uz katra stūra.

my house is surrounded by oleanders and it makes my heart sing ?

A post shared by Signe Constable (@signe.constable) on

Eksotiskajā Atlantijas okeāna salā noteikti nevajadzētu aizmirst par rozā saldējumu un kokteiļiem. Vakarus šajā salā iesaka baudīt okeāna krastā - šeit paveras neaizmirstamākie rozā saulrieti, kas visu nokrāso sapņaini sārtos toņos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu