Džulianna Hafa atklāj 10 vietas, kuras apceļot, pirms aprit 30

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Aktrise un dejotāja Džulianna Hafa ir apceļojusi teju pusi pasaules un cenšas apmeklēt pēc iespējas vairāk vietu. «Ar vīru saslimām ar ceļošanu pēc tam, kad atgriezāmies no medusmēneša, un cenšamies ceļot pēc iespējas vairāk,» atklāj Holivudas aktrise Džulianna Hafa. Šomēnes Hafai aprit 30 gadi, tāpēc aktrise amerikāņu žurnālam «House Beautiful» atklāj 10 galamērķus, kuri jāapmeklē pirms 30 gadu sasniegšanas.

 
Foto: Unsplash

Zambija, Āfrika

Pirms 30 gadu sasniegšanas aktrise iesaka apmeklēt Zambiju - vairums divdesmitgadnieku mīl adrenalīnu, un Zambija ir īstā vieta, kur nodoties ekstrēmām aktivitātēm. Pērn Džulianna Hafa ar vīru devās atpūsties uz Šeišelām, bet daļu atvaļinājuma pāris izaicināja viens otru uz trakām aktivitātēm. «Mēs apmeklējām Viktorijas ūdenskritumu un lēcām no tā ar gumiju. Pēc tam mēs pa trošu ceļu aizbraucām no Zambijas līdz Zimbabvei,» atklāj aktrise.

 
Foto: Unsplash

Giza, Ēģipte

Lai arī aktrise Džulianna Hafa vēl nav aizceļojusi uz Ēģipti, tomēr šī vieta ir «pirms 30» sarakstā. «Es ļoti gribu redzēt piramīdas,» stāsta Džulianna. «Uzskatu, ka šī ir pati neticamākā vieta, kuru redzēšu savas dzīves laikā.»

 
Foto: Unsplash

Kordelena, Aidaho štats

Kordelena aktrisei ir īpaši iekritusi sirdī - uz šo vietu aktrise ir devusies katru savas dzīves vasaru un tur pat apprecējusies. «Es mīlu Aidaho ezerus, braukšanu ar laivām un veikbordu,» stāsta Džulianna Hafa. «Netālu no šīs vietas atrodas Haijavatas ceļš, kuru iespējams izbraukt ar velosipēdu. Šo esmu izbraukusi kopā ar ģimeni, un tā ir neticama pieredze, kas jāpiedzīvo jebkuram.»

 
Foto: Unsplash

Tuluma, Meksika

Šī vieta atrodas salīdzinoši tuvu aktrises dzīvesvietai Losandželosai, tāpēc uz Tulumu Meksikā Džulianna ar draugiem dodas visai bieži. Tuluma un Kabo ir pilsētas, kuras aktrise apmeklē visai bieži.

 
Foto: Unsplash

Aleksandra arhipelāgs, Aļaska

Aktrisei labprāt patīk apceļot ekstrēmas vietas, tāpēc arī Aļaskas Aleksandra arhipelāgs un fjordi ir Džuliannas Hafas ceļojumu sarakstā. «Tas skats ir nepārspējams,» atklāj aktrise. «Uz Aļasku devos ceļojumā ar vidusskolas draudzenēm, tur izbraucām upi ar laivām, un tas bija elpu aizraujoši.»

 
Foto: Unsplash

Ruanda

Džulianna labprāt apmeklētu katru Āfrikas valsti, taču aktrise drīzumā plāno aizceļot uz Ruandu un apskatīt gorillu rezervātu. «Tā būs pieredze, ko vērts atcerēties,» stāsta Hafa.

 
Foto: Unsplash

Parīze, Francija

Labākais veids, kā apskatīt pasaules romantiskāko pilsētu, ir ļauties avantūrām un nesekot ceļvežu norādēm. «Šeit ļaujies plūsmai un neplāno pārāk daudz. Apstaigā pilsētu un izpēti to, atrodi mazās kafejnīcas un bārus, nelielus muzejus un suvenīru veikalus. Tas Parīzi arī padara tik īpašu,» stāsta aktrise.

 
Foto: Unsplash

Riodežaneiro, Brazīlija

«Es no visas sirds ceru nokļūt slavenajā Brazīlijas karnevālā,» atklāj aktrise Džulianna Hafa. Krāsainais festivāls Brazīlijas galvaspilsētā ilgst veselu nedēļu - šie ir unikāli un krāšņi svētki, kurus aktrise iesaka apmeklēt ikkatram.

 
Foto: Unsplash

Benfa, Kanāda

«Es dievinu piedzīvojumus,» atklāj Džulianna. Ja dodies uz Kanādu, aktrise iesaka noteikti iegriezties Benfā, kas ir samērā neliela pilsētiņa upes krastā. Šeit ir lieliska vieta makšķerēšanai, laivu braucieniem un kalnu ekspedīcijām.

 
Foto: Unsplash

Senbartelmī

Šī ir viena no skaistākajām vietām, kur patverties no drūmajām ziemām, jo pat janvārī Senbartelmī valda karsts laiks, bet okeāna pludmales šeit ir tik dzidras un patīkami veldzējošas. «Šeit ir kā filmā «Pludmale» - eksotiski, un te valda īstākā jautrība,» stāsta Hafa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu