Foto: Pamesta villa Itālijā, ko «pārņēmusi» daba

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Šī villa atrodas Itālijā un kādreiz tā tika uzskatīta par ļoti greznu. Šobrīd gan ēka ir atstāta novārtā - to «pārņēmusi» daba.

Vietā, kur villas iemītnieki pirms vairākiem simtiem gadu zvilnēja un ēda vakariņas, šobrīd aug liels koks. Ēkā aug krūmi, bet gar sienām vijas dažādi augi, ziņo aģentūra «Caters News Agency». Uz dažām no villas sienām joprojām redzami dekoratīvi elementi, kas raksturo tā laika arhitektūru.

Fotogrāfiju autors ir Romāns Robroeks no Nīderlandes, kurš aizraujas ar pamestu vietu iemūžināšanu. Viņš atklājis, ka centies iemūžināt to, kā daba ir pārņēmusi šo villu ar kokiem un augiem.

«Pati aizraujošākā lieta ir tā, ka divu istabu vidū patiešām aug divi lieli koki,» stāsta Robroeks. «Jūs varat tikai iztēloties, cik ilgi tas tur ir audzis un cik ilgi villa ir pamesta.»

Attēlu autors atklāj, ka villa izskatījusies ļoti romantiski, tomēr visgrūtākais bijis to atrast starp visiem kokiem un krūmiem. Diemžēl dažās no villas istabām uz sienām sazīmēti grafiti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu