Foto: Apkopotas pasaulē skaistākās fotogrāfijas, kas uzņemtas ar dronu

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

9. maijā klajā laista jauna grāmata, kurā apkopotas pasaulē skaistākās un elpu aizraujošākās fotogrāfijas, kuras uzņemtas ar dronu jeb bezpilota lidaparātu. Fotogalerijā piedāvājam aplūkot daļu no grāmatā publicētajiem attēliem.

Fotogrāfiju grāmatā «Dronescapes: The New Aerial Photography from Dronestagram» apkopotas 250 fotogrāfijas no dažādām pasaules vietām.

Grāmatā no putnu lidojuma redzamas tādas pasaules vietas kā Zelta vārtu tilts Sanfrancisko, Brīvības statuja Ņujorkā, Maiami pilsēta, Francijas ezeri un piekrastes, pamesti karuseļi Itālijā un citas.

Grāmatas tapšanā no vairāk nekā 70 tūkstošiem fotogrāfiju, kas uzņemtas ar dronu, tika izvēlētas tikai 250, ziņo medijs «Time».

Foto grāmatu laidusi klajā izdevniecība «Thames & Hudson», bet tās redaktore ir Karabuda Eisīra (Karabuda Ecer). Viņa ir pārliecināta, ka mūsdienās, kad tik aktuāli kļuvuši selfiji un citas narcistiskas lietas, ir būtiski pamanīt to, kas mums ir visapkārt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu