Neparasts skats: Zibens uzplaiksnījums tieši no varavīksnes

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Kādam fotogrāfam Floridas štata Boka Grandes rajonā izdevies iemūžināt neparastu mirkli, kuru negadās redzēt bieži - saulrieta laikā zibens uzplaiksnījis tieši no spilgtas varavīksnes.

Neticami reto dabas parādību, kurai parasti nepieciešami ļoti specifiski laikapstākļi, iemūžinājis biologs Metjū Smits (Matthew Smith), ziņo aģentūra «Caters News Agency».

«Ir grūti izteikt vārdos to, cik satraukts es biju, uzņemot šos attēlus,» stāsta 40 gadus vecais biologs, kuram fotografēšana ir kā hobijs.

«Iepriekš pa dienu pērkona negaiss virzījās ap Boka Grandes rajonu, kur es to fotografēju. Bija redzamas dažas varavīksnes un daudz skaistu mākoņu struktūru.»

Sākotnēji Metjū domājis, ka vienkārši uzņems skaistus attēlus ar saulrietu un varavīksni, kā arī zibens uzplaiksnījumiem, tomēr, aplūkojot fotogrāfijas, viņš saprata, ka izdevies visas šīs trīs parādības uzņemt vienā attēlā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu