Ceļojums Meksikas dziļākajā pazemes upju sistēmas tunelī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paul Duxy Duxfield/ Carters News/ Scanpix

Profesionālais nirējs un slavenais zemūdens fotogrāfs Pols «Daksijs» Daksfīlds (Paul «Duxy» Duxfield) iemūžinājis savas komandas piedzīvojumus vienā no Meksikas pazemes upju sistēmas tuneļiem.

El Pit jeb «bedre» ir viens no dziļākajiem un skaistākajiem šīs upju sistēmas tuneļiem – tā vidu izgaismo saulesstars, ļaujot nirējiem ērti apskatīt skaisto dabas brīnumu. Kamēr zemūdens tuneļa augšgalā saulesstars ir balts, jau zemāk tas pārvēršas koši zilā gaismā.

«Man ir patikusi fotografēšana un visas tās «garšas» kopš jaunības dienām. Pašlaik esmu sava sestā gadu desmita pirmajā pusē un man ir paveicies saukt fotografēšanu par savu profesiju kopš tīņu gadu beigām, lielākoties strādājot pārdošanas jomā, kā arī vienkārši uzņemot fotogrāfijas, bet nesen esmu sācis mācīt un rakstīt par fotografēšanu,» savā mājaslapā sevi apraksta Daksijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu