Piesaki piesārņotās vietas «Lielajai Talkai»!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ikviens Latvijas iedzīvotājs tiek aicināts būt aktīvs un palīdzēt Latvijai kļūt tīrākai. Viss, kas tev ir jādara, ir jāpiesaka piesārņotās vietas, kuras būtu nepieciešams sakopt «Lielās Talkas» laikā 25.aprīlī!

Iedzīvotājiem zināmās piesārņotās vietas kartē iespējams atzīmēt šeit «Lielās Talkas» mājas lapā: http://talkas.lv/?page=595. Ikvienam būs iespēja aplūkot atzīmētos punktus, kā arī papildināt šo karti ar paša atrastajām piesārņotajām vietām.

«Savācamo atkritumu ar katru gadu kļūst arvien mazāk - tas nozīmē, ka esam uz pareizā ceļa. Lielā Talka noslēgsies 2018.gadā, kad Latvijas valsts 100 gadu jubilejā mēs ar lepnumu varēsim pasludināt Latviju par tīrāko valsti pasaulē. Tas būtu solis tuvāk tam, lai Latvija kļūtu par eko valsti, kurā vides kvalitāte atbilstu pasaules augstākajiem standartiem,» stāsta Lielās Talkas vadītāja Vita Jaunzeme.

Jau ziņots, ka nākamā gada pēdējā aprīļa sestdienā jeb 25.aprīlī visa Latvija atkal tiks aicināta vienoties kopīgās vides sakopšanas un labiekārtošanas aktivitātes Lielās Talkas 2015 ietvaros. Arī nākamgad ikviens tiks aicināts piedalīties, lai tiktu sasniegts Lielās Talkas galvenais mērķis un Latvija savā simtgadē būtu tīrākā un sakoptākā valsts pasaulē. Kā ierasts arī šajā reizē notiks ne tikai atkritumu vākšana, bet arī vides labiekārtošanas pasākumi, kas ar katru gadu kļūst par aizvien nozīmīgāku talkas sastāvdaļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu