Tukšā pasaule: pilots fotogrāfijās atklāj iespaidīgus skatus

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Labākie skati uz pasauli, protams, paveras no lidmašīnas pilotu kabīnes, par to ar saviem fotoattēliem ļauj pārliecināties 34 gadus vecais pilots un fotogrāfs Kristians van Heists (Christiaan van Heijst) no Nīderlandes, vēsta «Daily Mail».

Fotogrāfijās, kas uzņemtas 2017. gadā no «Boeing 747-8» pilotu kabīnes, paveras elpu aizraujoši skati – zibens tuvplānā, krītošas zvaigznes, ziemeļblāzma, mākoņi un izgaismotas pilsētas.

«Fotogrāfijas veido kopēju priekšstatu par to, kā tas ir - lidot. Mani fascinē lidošana, jo priekšā paveras tukša pasaule bez cilvēkiem,» sacījis pilots. «Vēl pirms simts gadiem šie skati cilvēkam nebija pieejami un tajos nolūkoties varēja tikai putni. Atrašanās debesīs pilota kabīnē - tā ir varena un reizē arī nomierinoša sajūta.»

Uzņemtie skati ir unikāli un nekad neatkārtojas, tāpēc pilots jutis pienākumu tos iemūžināt un dalīties ar tiem.

Kristianu vienmēr aizrāvusi lidošana, jau kopš 18 gadu vecuma, kad viņš kārtojis lidmašīnas vadīšanas tiesības. Līdzi viņam vienmēr bijis arī fotoaparāts. Un tā jau 14 gadus tiek uzņemti brīnišķīgi kadri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu