Zvaigžņotas debesis virs «naža asmens» dabas parkā Velsā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Snoudonijas nacionālais parks ir viens no lielākajiem Anglijas dabas parkiem. Kalnainajā reģionā atrodas arī Velsas un Anglijas augstākā kalnu virsotne.

Ceļotājs un fotogrāfs Garets Ouens Snoudonijas nacionālajā parkā uzņēmis skaistas fotogrāfijas ar zvaigžņotām debesīm. 29 gadus vecais vīrietis atklājis, ka gaidījis vairākas nedēļas, līdz laiks noskaidrojies. Fotogrāfam izdevies iemūžināt skaistus mirkļus - zvaigžņotās debesis savienojumā ar kalniem un ezeriem rada gleznainu ainavu.

Lai uzņemtu attēlus, Garets kāpis «Crib Goch» grēdā, kas tiek uzskatīta par bīstamu un nereti tiek dēvēta par arī par «naža asmeni».

«Tā nav tik slikta, kā cilvēki iztēlojas. Galvenais ir zināt, ko tu dari. Ja dodies pa šo ceļu dienas laikā, tas nav tik slikts,» sacījis fotogrāfs.

«Mani draugi un ģimene zina, ka turp dodos, taču mammu cenšos par to informēt tikai tad, kad esmu atgriezies. Saviem dzīvokļa biedriem vienmēr pasaku, kad dodos uz turieni un kad mani var gaidīt atpakaļ. Šeit ir ļoti relaksējoši. Nav jādomā ne par ko citu. Šādā veidā es atpūšos.»

Snoudonijas nacionālo parku mūsdienās iecienījuši ceļotāji, kas dodas garākās un īsākās pastaigās. Katru gadu gleznaino dabas parku apmeklē vairāki miljoni tūristu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu