Bezbailīga uzdrīkstēšanās: kāpjot debesskrāpī, visvairāk uztrauc policija

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Asu izjūtu cienītājs Andrejs Ciesielskis ar «GoPro» kameru iemūžinājis burtiskā nozīmē elpu aizraujošus attēlus, kuros redzams karājamies uz debesskrāpju jumtiem, vēsta «Caters news».

18 gadus vecais jaunietis no Vācijas pilsētas Minhenes medijiem atzinis, ka vairāk par iespēju nokrist no apreibinoši augstās 50 stāvu celtnes Honkongā satraucies par nokļūšanu policistu rokās.

«Tā ir komerciāla būve, ko labi apsargā. Uz ēkas jumta atradās smaile, kas bija absolūti satriecoši. Draugs, kurš bija atbraucis man līdzi, atteicās kāpt, jo baidījās, ka viņu notvers policija un arestēs,» stāstījis jaunietis.

«Kad kāpju uz jumtiem, es nedomāju par augstumu, bet gan policiju. Es nedomāju par nokrišanu. Mani satrauc vienīgi tas, ka mani notvers.»

Konkrētajā reizē Honkongā puisim visu dienu bijusi paranoja, ka viņu ieraudzīs novērošanas kamerās, tomēr tā nenotika.

«Es neizmantoju nekādus drošības stiprinājumus. Tikai labus apavus ar vajadzīgo saķeri. Maniem vecākiem patīk rezultāts. Viņi labprāt skatās manus attēlus, bet viņi arī nav pārāk priecīgi. Viņiem nepatīk skatīties video, jo viņi baidās, ka kādu dienu es varētu nokrist,» atzinis jaunietis.

«Tomēr, kad kāpju augstceltnēs, es jūtos brīvs. Tas mani padara patiesi laimīgu. Zinu, ka daudziem to ir grūti saprast, bet tā ir brīvība un man tas ļoti patīk.»

Andrejs uzņēmis līdzīga veida fotogrāfijas arī Ēģiptes piramīdās. Šajā reizē puisis notverts un nogādāts policijā nopratināšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu