Fotogrāfs sērfojot iemūžina satriecošus skatus no viļņu iekšpuses

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Carters News Agency

Kādam fotogrāfam izdevies iemūžināt satriecošus skatus tieši no viļņu iekšpuses, vēsta «Carters News Agency».

Fotogrāfam no Riversaidas Kalifornijas, sērfojot pa viļņiem, izdevies notvert patiesi apbrīnojamus skatus, viļņiem veļoties pār viņa galvu.

Kadri uzņemti dažādas vietās pie Kalifornijas dienvidu krastiem. «Ķert viļņus ir patiešām maģiski,» atzīst Brendons.

Papildu prieku dodot tas, ka apzinies, ka vari parādīt šos skatus cilvēkiem, kas nekad neķers viļņus un neredzēs okeānu.

«Tā sajūta man likusi atgriezties šajā vietā ik pa laikam,» stāsta fotogrāfs.

«Esmu ietriecies rifos, sasitis galvu pret kameru, pakļuvis zem ūdens un dabūjis dzeloņrajas dzēlienu, taču nekas nespēj mani atturēt, un gandarījums par galarezultātu padara risku tā vērtu,» atzīst aizrautīgais fotogrāfs.

Brendons visu savu dzīvi ir bijis aizrautīgs sērferis, taču ar viļņu fotografēšanu aizrāvies tikai pirms pāris gadiem, kad dāvanā saņēmis «GoPro» kameru un nolēmis, ka ir laiks likt to lietā.

«Sāku Instagram sekot Robijam Krofordam (Robbie Crawford), kas uzņem fantastiskus kadrus,» savu elku nosauc jaunais fotogrāfs, piebilstot, ka atklājis, ka viļņu fotogrāfu kopiena ir lielāka, nekā viņš gaidījis.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu