Ķīpsalā norisināsies izstāde «ZooExpo 2017»

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

30. septembrī un 1. oktobrī Ķīpsalā notiks mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde «ZooExpo 2017», kur būs dižciltīgi suņi un kaķi, mīlīgi garauši, draiskas kaziņas, poniji un daudz citu mīļdzīvnieku, kā arī aizraujoši šovi un atraktīvas šķirņu demonstrācijas, portālam «Apollo» ziņo pasākuma organizatori.

Ģimenes un visi, kas mīl dzīvniekus, ir aicināti apmeklēt starptautiskās suņu un kaķu izstādes, vērot mīluļu vērtēšanu ringos, priecāties par atraktīvām, izzinošām šķirņu demonstrācijām un šoviem, aplūkot lauku sētas iemītniekus un citus mazos mīļdzīvnieciņus, izdevīgi iepirkties plašajā zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcijā, saņemt speciālistu konsultācijas un vienkārši jauki pavadīt laiku! Vēl – bērnu priekam piepūšamās atrakcijas bez papildu maksas!

Divas dienas starptautiskajās suņu sacensībās par titulu «Rīgas uzvarētājs» sacentīsies vairāk nekā 1700 suņu no Latvijas un ārzemēm, kas pārstāvēs 226 suņu šķirnes. Vissīvākā cīņa gaidāma starp Stafordšīras bulterjeriem, basendži, šeltijiem un Austrālijas aitusuņiem, kas Ķīpsalā būs pārstāvēti viskuplāk. Līdzās šiem četrkājainajiem draugiem būs arī tādi retumi kā Urugvajas mastifs, krāsainais zīda sunītis un Amerikas kailais terjers.

Starptautiskajā kaķu izstādē divās dienās apmeklētāji varēs apskatīt aptuveni 400 lielus un mazus, pūkainus un bezspalvainus dižciltīgos mīluļus, kuri pārstāvēs 26 šķirnes. Īpaši kuplā skaitā Ķīpsalā būs sastopama viena no lielākajām kaķu šķirnēm – Menas jenotveidīgie, Skotu un Hailendas nokareno ausu kaķi ar piemīlīgi ieliektām austiņām un izteiksmīgām acīm, īso, amizanto astu īpašnieki – Kuriļu bobteili un citi. Interesenti varēs vērot kaķu ekspertīzi un ieklausīties ekspertu stāstījumā gan par šķirnēm, gan par katru kaķi. Tāpat aizraujošas un arī izzinošas būs Persijas kaķu, eksotu, meža kaķu un īsspalvaino skotu stāvausu kaķu specializētās izstādes.

Līdzās ķepaiņiem un astaiņiem Ķīpsalā būs arī plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija. Apmeklētāji par pievilcīgām cenām varēs iegādāties dažādu dzīvnieku barību, gardumiņus mīlulim, vitamīnus, dzīvnieku kopšanas komplektus, būrīšus, dažnedažādus aksesuārus un rotaļlietas, ko piedāvās vairāk nekā 50 uzņēmumu. Tāpat ikviens interesents izstādē varēs saņemt profesionāļu padomus dzīvnieku barības izvēlē un ieteikumus mīluļa veselības uzlabošanai.

Ja vēl tikai esi sava četrkājainā drauga meklējumos, izstāde būs lieliska vieta, kur iepazīt suņu un kaķu šķirņu daudzveidību un aprunāties ar pieredzējušiem speciālistiem! Kucēnu un kaķēnu tirdzniecība izstādē nav atļauta, bet ikviens varēs aprunāties ar dažādu šķirņu speciālistiem, lai saņemtu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem un varbūt jau aizrunātu savu nākamo četrkājaino draugu.

šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu